TIDLIGERE ELEVER

Banner Pic

TIDLIGERE ELEVER

Er du tidligere elev, men vil du stadig gerne bidrage til fællesskabet omkring Østerskov Efterskole? Så er der et par muligheder, som vi opridser herunder.

Sagaen

Er du tidligere elev, er du velkommen til at besøge Østerskov i Sagaweekenderne. Det er som regel første lørdag hver måned. Du finder en tilmeldingsformular på gamle elevers Facebookside. Det koster ikke noget. Du kan uden tilmelding deltage blot i Sagaens spil.

Rollespilstilbud

Har du en speciel aktivitet eller et rollespil, som du gerne vil tilbyde til skolens elever? Så kan du kontakte vibe@osterskov.dk. Her skal du beskrive den aktivitet, som du gerne vil udbyde, hvad der kommer til at ske, hvor mange hjælper eller eksterne deltagere, du planlægger at have med, og hvor mange elever, du som minimum skal have med som deltagere.

Arbejdsweekend

Vi holder ofte arbejdsweekend på Østerskov Efterskole. Hvis du gerne vil hjælp til med det, så meld tilbage til de begivenheder, som vi lægger op på Østerskov Efterskoles facebookside her: Østerskov Facebookside

Besøg på hverdage

Ved besøg på hverdage, dag eller aften, skal du kontakte skolen to hverdage før besøget på kontor@osterskov.dk

PRAKTISK INFO: SOVEGREJ OG REGLER FOR OPFØRSEL

Husk selv at sørge for liggeunderlag, sovepose mm. Vi indkvarterer ikke tidligere elever på værelser med nuværende elever, så den sandsynlige indkvartering er sovesal eller grupperum.

Det forventes, at du følger husets rutiner, regler og forpligtelser; følger de ansattes anvisninger; understøtter de nuværende elevers skoleoplevelse, er åben, hjælpsom og bidrager til fællesskabet

Læs Gæstehåndbog-elever

Undervisning Rollespil Og Spil (14)