TIDLIGERE ELEVER

Banner Pic

TIDLIGERE ELEVER

Er du tidligere elev, men vil du stadig gerne bidrage til fællesskabet omkring Østerskov Efterskole? Så er der et par muligheder, som vi opridser herunder.

Gammel Elevforening

Foreningen

Østerskov Elevforening er dit forum som tidligere elev hos Østerskov Efterskole. Det er os der taler jeres sag over for Skolen, arrangerer events, og arbejder på at holde østerskov-oplevelsen i live for alle Østerskovere.

 

Hvad laver vi?

Foreningen afholder hvert år en række arrangementer, herunder Gammel Elevdag og det årligt tilbagevendende Østercon, der ligger i sommerferien, hvor vores generalforsamling også bliver afholdt. Foreningen afvikler derudover en række arrangementer for tidligere elever over landet for at fastholde østerskov-oplevelsen for de tidligere elever, der bor uden for området omkring skolen. 

 

Det er et krav, at man er indmeldt i foreningen for at kunne deltage i arrangementer i foreningsregi, dog ikke til Gammel Elevdag, der er åben for alle med tilknytning til Østerskov. Du finder mere information om vores arrangementer og muligheder for at engagere dig med foreningens virke som gæst, arrangør eller frivillig på: ostercon.dk eller ved kontakt på nedenstående mail.

 

Hvordan bliver du en af os?

Hvis du ønsker at indmelde dig i elevforeningen, kan du gøre det ved at skrive en mail til: elevforening@osterskov.dk med dit: Navn, Årgang, Fødselsdato og nuværende adresse. 

For endelig indmelding skal du også have overført 50 dkk til: Reg 9815 konto 4584455050

 

Stadig nysgerrig?

Følg os på Facebook på “Frimænd for Østerskov” for at holde øje med foreningens løbende arrangementer, eller besøg os på ostercon.dk for at finde finde mere information om foreningen!

Læs mere om foreningen Østerskov familien her. 

Sagaen

Er du tidligere elev, er du velkommen til at besøge Østerskov i Sagaweekenderne. Det er som regel første lørdag hver måned. Du finder en tilmeldingsformular på gamle elevers Facebookside. Det koster ikke noget. Du kan uden tilmelding deltage blot i Sagaens spil.

Rollespilstilbud

Har du en speciel aktivitet eller et rollespil, som du gerne vil tilbyde til skolens elever? Så kan du kontakte vibe@osterskov.dk. Her skal du beskrive den aktivitet, som du gerne vil udbyde, hvad der kommer til at ske, hvor mange hjælper eller eksterne deltagere, du planlægger at have med, og hvor mange elever, du som minimum skal have med som deltagere.

Arbejdsweekend

Vi holder ofte arbejdsweekend på Østerskov Efterskole. Hvis du gerne vil hjælp til med det, så meld tilbage til de begivenheder, som vi lægger op på Østerskov Efterskoles facebookside her: Østerskov Facebookside

Besøg på hverdage

Ved besøg på hverdage, dag eller aften, skal du kontakte skolen to hverdage før besøget på kontor@osterskov.dk

PRAKTISK INFO: SOVEGREJ OG REGLER FOR OPFØRSEL

Husk selv at sørge for liggeunderlag, sovepose mm. Vi indkvarterer ikke tidligere elever på værelser med nuværende elever, så den sandsynlige indkvartering er sovesal eller grupperum.

Det forventes, at du følger husets rutiner, regler og forpligtelser; følger de ansattes anvisninger; understøtter de nuværende elevers skoleoplevelse, er åben, hjælpsom og bidrager til fællesskabet

Læs Gæstehåndbog-elever

Undervisning Rollespil Og Spil (14)