HVERDAGEN SOM ELEV

Der er rig mulighed for at dyrke dine interesser samtidig med, at du bliver undervist på en sjov og anderledes måde.

People

EN HELT SPECIEL HVERDAG

GODMORGEN! Enten minder dit vækkeur dig om, at det er tid til at komme ud af fjerene, eller også har morgenvagten blidt mindet dig om, at det er tid til at stå op. Men nu er du i hvert fald oppe. Du har søvn i øjenkrogen, og du kunne SNILDT bruge en times tid mere under dynen.

Og så alligevel ikke. For du glæder dig til i dag. I dag går ”Kapere og Købmænd” i gang. Du hørte om det her forløb fra en af de andetårselever, som levende fortalte om de ”tatoveringer” han fik, om de dueller og sejre han havde som kaptajn for sit skib.

Du står op, går til morgenmotion, får morgenmad og når at tage et hurtigt bad, inden du går til briefing i Frejas Sal. Det skal nok blive en fed uge! Pirater og skolegang! Hvordan mon de har tænkt sig at få de ting til at hænge sammen?

Østerskov Efterskole 9581
bg grafik

ROLLE[-]SPILS[-]CAMP ÅRET RUNDT

Der er noget for stort set alle på Østerskov Efterskole:

Syntes du, at rollespil er det fedeste i verden? Så skal du spille med i Fladlandssagaen!

Er du vild med at spille brætspil? Eller vil du meget hellere skabe dine egne?

Vi har en masse inspirerende ansatte på skolen, som du snart kommer til at lære at kende. 

Mød vores medarbejdere

 

Østerskov Efterskole 9884

HVERDAGEN

Fritiden

Du har nu gået et halvt år på Østerskov Efterskole. Du kender rutinerne, har måske en fast DnD gruppe, er med på eSports holdet, eller er blevet en ørn til at fortælle en forrygende historie. Der er mange fritidstilbud på Østerskov Efterskole. Mange af dem kan du læse om i Valgsfagsblokken.

 

Østerskov Efterskole er en rummelig efterskole med højt til loftet. Hvis du har lyst til at spille brætspil, er der et helt bibliotek med forskellige spil i alverdens sværhedsgrader, som du og dine venner kan kaste jer over.

 

Vi er også et nørdet miljø, med alt hvad det indebærer. Du kan slå dig ned foran det store tv i Riddersalen og spile ”Overcooked”. Eller du kan joine skolens Minecraft server og bygge byer og civilisationer sammen med dine venner.

 

Du kan tegne, nørde med dine venner, gå ud i Sagabyen og lave et bål, når udelivs lærerene har aftenvagt. Du kan tage et sværd og tæske løs på dine venner i Atriumgården, eller du kan gå en tur i den fantastiske Østerskov, hvor de høje træer og den smukke fjord giver dig ro i hovedet.

 

Klokken 18.00 spiser du lækker aftensmad, hvorefter du hygger med dine venner. Det bliver aften. Sengetiden nærmer sig, og du begynder at gøre klar til at gå til ro. Der er gang i den, både i skoletiden og i fritiden.

Weekenderne

Det er den første weekenden i en måned. Fredag aften begynder en masse gamle elever at dukke op på Østerskov. Det er Sagaens frivillige, som kommer for at hjælpe med at gøre klar til Østerskovs månedlige kampagne.

 

Du glæder dig! Mange af dine venner kommer til den her kampagne, hvor du kan få lov til at spille med i en magisk verden i din egen baghave. Hvor heldig kan man være??

Om aftenen har en gammel elev planlagt et Vampire rollespil. Så du finder hugtænderne og trenchcoaten frem, og gør dig klar til fedt rollespil i en skummel skyggeverden.

 

De andre weekender slapper du af. Du hygger dig med dine venner, spiller brætspil eller computer. Måske har dit valgfag en weekendaktivitet, som du har meldt dig til, eller også tager du til et event med Østerskovs Eventgruppe.

 

Om du vil det vilde, eller bare have en rolig weekend, hvor der ikke sker noget, er helt op til dig selv og dit temperament.

Og sådan går året

Før du ved af det, er året allerede godt i gang. Der sker mange ting, og nogen gange kan det være svært at følge med eller nå det hele. Men du når de ting, som er vigtige for dig.

Vi glæder os i hvert fald til at have et år med dig.

For du er med til at skabe den hverdag, som vi har sammen.

Og den kan kun blive bedre, når du er med.

 

En oversigt over dagen

07:00

Dit vækkeur ringer. Du har selv ansvaret for at komme op. Det kan være en god idé at bruge din telefon. Man kan på værelset aftale at stå op forskudt, så alle kan nå på badeværelset.

07:15

Du skal stå på gangen uden foran værelse påklædt og klar til at sige godmorgen til morgentilsynet.

07:30

Morgenaktivitet. Her skal du have frisk luft og få kroppen i gang. En håndfuld elever hjælper med at dukse skolen, så den er klar til dagens undervisning.

07:50

Lækker morgenmad serveres i Riddersalen. Der er mødepligt til morgenmaden.

08:30

Første undervisningsperiode. Du kan se dagens og ugens program på den hvide væg. Her kan du også se, hvilken gruppe du er med i, og hvor du skal være hvornår.

10:10

Formiddagspause med frugt og hjemmebagte boller eller knækbrød.

10:25

Anden undervisningsperiode. Du kan se dagens og ugens program på den hvide væg. Her kan du også se, hvilken gruppe du er med i, og hvor du skal være hvornår.

12:05

Frokostpause, hvor der serveres lækkert varm mad i Riddersalen. Har du fødselsdag, kan du måske få et madønske opfyldt, men så skal du sørge for at give køkkenet besked i god tid. Der er mødepligt til middagsmaden, og der vil være forskellige beskeder fra skolens ansatte. Det er også her, vi uddeler post.

12:45

Tredje undervisningsperiode. Du kan se dagens og ugens program på den hvide væg. Her kan du også se, hvilken gruppe du er med i, og hvor du skal være hvornår.

14:30

Eftermiddagsblok. Om mandagen er der forstandertime efterfulgt af rengøring. Tirsdag er der valgfag. Selvom det hedder valgfag, er der selvfølgelig mødepligt.

18:00

Aftensmaden serveres. Husk, at der også er mødepligt til aftensmaden. Der er mulighed for elevbeskeder om fx fritidsaktiviteter og forsvundne sager. Herefter er der hygge og forskellige aftenaktiviteter.

21:30

Skal der være stille på gangene. Du har mulighed for at komme i seng, men du må også fortsætte dine aktiviteter på undervisningsgangen.

22:00

Alle aktiviteter stopper, og der ryddes op. Computere slukkes og afleveres i computersovesalen. Her skal den være senest 22:15.

22:30

Her skal du være på dit værelse og så småt begynde at gøre klar til at komme i seng.

23:00

Sov!! Zzzzz Zzzzzzzz Zzzz Zzzzz