Masser af nørderier!

Magic, rollespil (pnp og live), Fladlandssagaen, eSport, kreative projekter og hvad end du har lyst til. Der er nok fritidsaktiviteter, som du kan kaste dig over her!

Vores DNA er tæt knyttet til dansk nørdmiljø. Derfor er der masser af brætspil, computerspil og tid til at fjolle rundt og have det sjovt her på Østerskov. 

Der bliver spillet bordrollespil næsten hver dag i et af vores mange grupperum, kreeret nye genstande i vores krealokale, og spillet en masse playstation og computer rundt på skolen. Vi har også et bibliotek med 2380 bøger!

Vi har også et stort "våben" depot, hvor du hurtigt kan tage et rollespilssværd eller en nerfpistol og gå i åben krig med dine kammerater! 

Vi befinder os i nærheden af Hobro, og lige op til den smukke Østerskov. Så du kan også gå på opdagelse i byen, eller nyde skovens stille ro alene eller med dine venner. 

Læs mere om fritiden på Østerskov her.

Østerskov Efterskole 9447
bg grafik

Venner på kryds og tværs

Vi har elever fra hele Danmark, som har utroligt mange varierende interesser. Det sker derfor ret ofte, at eleverne åbner op for deres interesser til deres nye venner, og introducerer dem til nye spil og aktiviteter. For eksempel har vi en stor magic-klub, som åbent inviterer nye medlemmer med til deres spilaftener. 

Vi har også en stor rollespilskampagne, som knytter både nye og gamle elever sammen: Fladlandssagaen er et stort og episk rollespil, som foregår i en high-fantasy verden. Her spiller deltagerne i det magiske Fladland, hvor der er fokus på intriger, relationsspil og store og små kriser, som spillerne skal løse i fællesskab.

Under normale omstændigheder spiller vi første lørdag hver måned. Her kan du møde de utroligt mange frivillige kræfter og de mange besøgende deltagere, som kommer for at spille rollespil i vores Sagaby. 

Læs mere om Fladlandssagaen her.

I sidste ende har DU muligheden for at skabe fritiden på Østerskov.

I tidens løb har vi elever, som har spillet Vampire liverollespil næsten hver weekend. Nogle elever havde et Første Verdenskrigs scenarie, hvor de fik Pilou Asbæk med til at lave en trailer. Der var også et par elever, som startede en løbeklub, mens der er elever, som ser Dr. Horribles Sing along blog ved hver eneste tænkelige lokation. 

Du skaber din fritid sammen med dine venner. Og vi glæder os til at se dine ideer udfolde sig!

Østerskov Efterskole 9686
Østerskov Efterskole 9795
Østerskov Efterskole 9923
Østerskov Efterskole 0018
IMG 9359
Østerskov Efterskole 9795
Østerskov Efterskole 9923
Østerskov Efterskole 0018
IMG 9359
2020 06 Nikolaj Welling (5)
Østerskov Efterskole 9418