17778 Andreas Miller

Andreas Miller

Lærer: Dansk, 3D print

Andreas startede på Østerskov august 2017. Stolt ejer af skolehunden Shiro, som er skolens ukronede dronning. Andreas har lige så mange hobbyer som der er elever på Østerskov Efterskole og er meget begejstret for brætspil, 3D printere og for at kokkerere god og spændende mad.


Anne Marie

Anne-Marie Fledelius

Forstander

Anne-Marie (Mie) er skolens forstander. Hun har ofte den lille hund Luffe med på arbejde, har mange års erfaring med ledelse og har arrangeret flere store events i tidens løb. Mie er cand.mag i kulturformidling og litteraturvidenskab.


19127 Christian Pedersen

Christian Ørbech Pedersen

Lærer: Klan. AMR

Christian er uddannet pædagog og er ansat på Østerskov siden sommeren 2018. Husrebel og inkarneret fan af ”Doctor Horrible's Singalong Blog”. Desuden også den oprindelige hipster og udendørsmenneske.


Esben

Esben Holst Harboe

PR, kommunikation og events

Esben arbejder med at sprede propaganda om Østerskov Efterskole på forskellige sociale medier og til events ude i landet.

Oprindeligt uddannet Journalist fra DMJX, men nu i gang med en meritlæreruddannelse på UCN i Aalborg. 


Frederikke

Frederikke Sofie Bech Høyer

Frivilligkoordinator og Eventafvikler

Frederikke arbejder med skolens mange frivillige og er en af hovedkræfterne bag skolens rollespilskampagne, Fladlandssagaen.


Helle

Helle Zinck

Lærer: Engelsk

Helle har spillet og arrangeret rollespil siden starten af 90’erne og er især bidt af de systemløse, oplevelses- og intrigebaserede live rollespil. Hun lider desuden af rejsefeber og har boet en stor del af hendes voksne år i England, USA og Tyskland. Helle tog sin uddannelse som dramalærer i London og elsker teater, skriveri, brætspil, stranden og kattevideoer.


Iris

Iris Sanders-Depcik

Lærer: Tysk

Oprindeligt uddannet som Jurist fra Köln i Tyskland senere hen erhvervsjurist i Danmark, har Iris skiftet spor til dansk og tysklærer i 2007. Siden 2008 er hun skolens tysklærer. Hendes fritid går med yoga og dans, som eleverne undervises i med stor passion og empati. Mor til 2½, gift med en tysker, tosproget hjem.


Ivajlo

Ivajlo Holm Jensen

Lærer: Dansk, Historie

Ivajlo uddannet historiker fra SDU, og var før sin ansættelse på Østerskov meget aktiv i ungdomsskolen på Sydfyn, hvor han lavede rollespil for børn og unge. Ivajlo har to børn, og har kun den ene hobby at ligge på sin sofa og udtænke nye læringsspilkoncepter, når han da ikke lige skal til møde i Håndboldforenings ungdomsbestyrelse. I sin fritid driver han firmaet Lærelyst sammen med Jakob, der hjælper uddannelsesinstitutioner med at implementere spilbaseret undervisning.


Jeppe

Jeppe Steensen

Lærer: Kristendomskundskab og Samfundsfag

Jeppe er uddannet lærer på seminariet i Århus. Han er uddannet i linjefagene Dansk, Kristendomskundskab, Samfundsfag og Geografi. I hans fritid leger han både vampyr og varulv og er også aktiv bordrollespiller. Når kæresten ikke er hjemme, er han flittig Playstationspiller. Ydermere har han en farvestrålende fortid som børneskuespiller og slagterarbejder.


Kaare

Kaare Bæk Poulsen

Afdelingsleder

Uddannet idræts- og engelsklærer siden 1999. Specialundervisningskonsulent og projektansvarlig ift. inklusion. Mangeårig rejseleder på Rebild Ungdomsskoles storby- og skirejser. Har tre døtre og én kone. Lufter labrador, fikser hus og kører sidelæns i veteranrally i Ford Sierra XR4x4 Cosworth ’87. ”Just because it’s smokin’ – doesn’t mean it’s broken!”


17751 Katrin Andreasen

Katrin Nørgaard Andreasen

Husassistent

Katrin er skolemor for Østerskovs mange elever. Hun styrer også rengøringen af skolen med hård, men retfærdig, hånd, mens hun lærer eleverne om, hvordan de holder deres værelser pæne og rene.


17753 Kenneth.

Kenneth Juhl Hansen

Bygningsansvarlig og rygestopskonsulent

Kenneth er uddannet klejnsmed og har arbejdet med faget i 10 år før han blev pedel på Østerskov. Han har ca. 20 års erfaring med rollespil og computerspil. Han er far til 2 dejlige drenge og bruger sin fritid på sin familie og hvis muligt at spille computerspil med eleverne.


17768 Krista.

Krista Kusk-Glavind

Sekretær

Krista Kusk-Glavind Krista Kusk-Glavind Sekretær krista@osterskov.dk Læs mere om Krista Krista er den man møder når man kommer ind ad døren eller ringer. Hun sætter smile, latter og positivt livssyn i højsæde og møder alle der hvor de er. Privat har hun én mand, tre børn, to hunde og fritiden bliver brugt på familien, brætspil og børnegymnastik.


Lena

Lena Andersen

Husassistent

Lena er hjælpende husmor. Sammen med Katrin hjælper hun eleverne med at holde orden i deres sager.


Maria

Maria Albrektsen

Ernæringsassistent

Maria er uddannet Ernæringsassistent og har en del erfaring fra efterskolemiljøet. Fritiden bruges på familien med tre børn og en del konkurrenceridning.


Martin

Martin Hill

Lærer: Engelsk, Værksted

Martin startede med at uddanne sig som håndværkslærer i træ/metal og skulptur på Seminariet for kunst og håndværk i Kerteminde, dernæst tog han en overbygning (og flere boglige fag) på Den fri Lærerskole i Ollerup. Linjefagene var Engelsk, Historie/samfundsfag, Biologi samt Dansk. Fritiden bruger han på sin altoverskyggende passion middelalder reenactment, som også kommer til udtryk i HEMA (historical european martial arts) træning.


Mette D

Mette Damborg

Køkkenhjælper

Mette har været køkkenhjælper på Østerskov siden sommeren 2017.


Mette T

Mette Tinggaard

Køkkenleder

Mette er uddannet økonoma i 1986. Har endvidere en merkonom uddannelse i ledelse og samarbejde og en efteruddannelse som LEAN manager. Hun brænder rigtig meget for oplysning og formidling. I fritiden hygger hun med lange cykelture og bestyrelses arbejde. Mor til 3 og hustru til 1.


17749 Mira.

Mira Linea Sørensen

Lærer: Klan.

Mira er uddannet lærer fra Den Frie Lærerskole. Hun er ansat på Østerskov siden sommeren 2019.


17789 Morten Brøsted

Morten Brøsted

Lærer: Matematik

Morten har ud over sin meritlæreruddannelse en fortid som signalingeniør. Når han ikke leger med robotter, er han en flittig brætspildesigner og har skrevet en bog om helte og heltinder i det uendelige univers. Derudover er han Mokuroku Shoden i Katori Shinto Ryu, som groft sagt betyder han er god til at slås med samuraisværd. Den oprindelige far til fire. Morten modtog en brætspilsotto for bedste innovation på Fastaval 2016.


Morten T

Morten Tellefsen

Lærer: Klanen, Fladlandssagaen

Morten er uddannet Multimediedesigner. Han har over 15 års erfaring med rollespil, og har arbejdet som alt fra ungdomsklubleder til festivalarrangør. Morten er i sin fritid stadig aktiv med at arrangere og deltage i rollespil, og derudover ivrig samler af LEGO. Mortens ferier består oftest af at optræde til historiske festivaller som soldat fra den amerikanske borgerkrig, musketer fra renæssancen eller ridder fra middelalderen.


Nicklas

Nicklas "Tessin" Dittmer Christensen

eSports-coach

Nicklas er professionel eSports atlet, har vundet flere turneringer og underviser også Østerskovs eSports hold. Han tager også eleverne med ud på turneringer. Nicklas andet hjem er Fitness World, hvor han træner sin imponerende styrke.


17787 Paulina Pietkiewicz

Paulina Pietkiewicz

Køkkenelev

Paulina har siden sommeren 2018 arbejdet som køkkenelev på Østerskov Efterskole.


Pernille

Pernille Rovsing

Lærer: Fysik, Idræt og Tillidsmand

Pernille er uddannet lærer på seminariet i Aalborg i 2007, med linjefagene fysik/kemi, idræt, historie og matematik. I sin fritid spillede hun tidligere fodbold, men i dag er støvlerne sat på hylden til fordel for langdistanceløb på rulleskøjter. Derudover er hun spejderleder i Aalborghus Gruppe.


Vibe

Vibe Esdahl-Schou

Viceforstander

Vibe er cand.mag. i middelalderarkæologi og nordisk mytologi og har en efteruddannelse indenfor kommunikation. I fritiden leger hun middelalder (reenactment), syr historiske dragter, forfatter tekster til div. websites(og til skrivebordsskuffen) og illustrerer faglitteratur.


Vitus

Vitus Benzon

Lærer: Naturfag, Matematik, Programmering, medarbejderrepræsentant i skolens bestyrelse.

Vitus startede på Østerskov august 2017. Vitus programmerer i sin fritid, og har også undervist elever i, hvordan de selv kan lave deres computerspil. Brain fra ”Pinky and the Brain”.

UNDERVISNINGEN

Østerskov Efterskole har mange års erfaringer med spilbaseret undervisning og læringsrollespil til at gøre undervisningen spændende og engagerende.

Eleverne går ikke i skole kun for at lære, men fordi der er mening med at gøre det.

Læs mere om undervisningen

 

Rollespil