bg grafik

MEDARBEJDERE

Mød personalet og underviserne på Østerskov Efterskole.


Photo 5879776234014096183 Y
Vibe Esdahl-Schou

Vibe Esdahl-Schou

Forstander - Strategi, Læring og Innovation

Vibe er cand.mag. i middelalderarkæologi og nordisk mytologi og har en efteruddannelse indenfor kommunikation. I fritiden leger hun middelalder (reenactment), syr historiske dragter, forfatter tekster til div. websites(og til skrivebordsskuffen) og illustrerer faglitteratur.


Kaare
Kaare Bæk Poulsen

Kaare Bæk Poulsen

Viceforstander - Pædagogisk og Didaktisk ledelse

Uddannet idræts- og engelsklærer siden 1999. Leder af Klanen. Har tre døtre og én kone. Lufter labrador, fikser hus og kører sidelæns i veteranrally i Ford Sierra XR4x4 Cosworth ’87. Motto: “Just because it’s smokin’ – doesn’t mean it’s broken!”


Mette T
Mette Tinggaard

Mette Tinggaard

Køkkenleder

Mette er uddannet økonoma i 1986. Har endvidere en merkonom uddannelse i ledelse og samarbejde og en efteruddannelse som LEAN manager. Hun brænder rigtig meget for oplysning og formidling. I fritiden hygger hun med lange cykelture og bestyrelses arbejde. Mor til 3 og hustru til 1.


17768 Krista.
Krista Kusk-Glavind

Krista Kusk-Glavind

Sekretær

Krista er den man møder når man kommer ind ad døren eller ringer. Hun sætter smil, latter og positivt livssyn i højsædet og møder alle der, hvor de er. Privat har hun én mand, tre børn, to hunde og fritiden bliver brugt på familien, brætspil og børnegymnastik.


IMG 0831[338]
Elin Egeris Jensen

Elin Egeris Jensen

Regnskabsmedarbejder

Elin er deltidsansat regnskabsmedarbejder siden marts 2021. Mor til tre døtre, mormor og bosat på en nedlagt ejendom. Familielivet prioriteres højt, og den fysiske form holdes ved lige med at arbejde i haven, passe dyrene, kløve og save brænde, samt renovere og vedligeholde de gamle bygninger. Brætspil er en værdsat aktivitet. To døtre er folkeskolelærere og en arbejder med @worldofpotterdk.


IMG 20191010 152719
Sabina Alim

Sabina Alim

PR, kommunikation og events

Sabina er Østerskovs nye PR medarbejder og klanmedarbejder. Udover at være en ørn til film og redigering er hun også skrap til karate! 

Sabina elsker alt horror og er uddannet Cand. Mag i Engelsk og Mediefag. 


17753 Kenneth.
Kenneth Juhl Hansen

Kenneth Juhl Hansen

Bygningsansvarlig og rygestopskonsulent

Kenneth er uddannet klejnsmed og har arbejdet med faget i 10 år før han blev pedel på Østerskov. Han har ca. 20 års erfaring med rollespil og computerspil. Han er far til 2 dejlige drenge og bruger sin fritid på sin familie og hvis muligt at spille computerspil med eleverne.


316687859 10228691370326765 807835382719210155 N
Dennis Kjærsgaard

Dennis Kjærsgaard

Kok

Udover at kokkerere til vores sultne elever bruger Dennis også en stor del af sin fritid på at spille en masse Magic og rollespil - både privat og sammen med eleverne. Derudover er han Falkoner, hundeelsker og hardcore crossfitter. 


Vitus
Vitus Benzon

Vitus Benzon

Lærer: Naturfag, Matematik, Programmering, medarbejderrepræsentant i skolens bestyrelse.

Vitus startede på Østerskov august 2017. Vitus programmerer i sin fritid, og har også undervist elever i, hvordan de selv kan lave deres computerspil. Brain fra ”Pinky and the Brain”.


17789 Morten Brøsted
Morten Brøsted

Morten Brøsted

Lærer: Matematik

Morten har ud over sin meritlæreruddannelse en fortid som signalingeniør. Når han ikke leger med robotter, er han en flittig brætspildesigner og har skrevet en bog om helte og heltinder i det uendelige univers. Derudover er han Mokuroku Shoden i Katori Shinto Ryu, som groft sagt betyder han er god til at slås med samuraisværd. Den oprindelige far til fire. Morten modtog en brætspilsotto for bedste innovation på Fastaval 2016.


Martin
Martin Hill

Martin Hill

Lærer: Engelsk, Værksted

Martin startede med at uddanne sig som håndværkslærer i træ/metal og skulptur på Seminariet for kunst og håndværk i Kerteminde, dernæst tog han en overbygning (og flere boglige fag) på Den fri Lærerskole i Ollerup. Linjefagene var Engelsk, Historie/samfundsfag, Biologi samt Dansk. Fritiden bruger han på sin altoverskyggende passion middelalder reenactment, som også kommer til udtryk i HEMA (historical european martial arts) træning.


Jeppe
Jeppe Steensen

Jeppe Steensen

Lærer: Kristendomskundskab og Samfundsfag

Jeppe er uddannet lærer på seminariet i Århus. Han er uddannet i linjefagene Dansk, Kristendomskundskab, Samfundsfag og Geografi. I hans fritid leger han både vampyr og varulv og er også aktiv bordrollespiller. Ydermere bor han i kollektiv og har en farvestrålende fortid som børneskuespiller og slagterarbejder.


Helle
Helle Zinck

Helle Zinck

Lærer: Engelsk

Helle har spillet og arrangeret rollespil siden starten af 90’erne og er især bidt af de systemløse, oplevelses- og intrigebaserede live rollespil. Hun lider desuden af rejsefeber og har boet en stor del af hendes voksne år i England, USA og Tyskland. Helle tog sin uddannelse som dramalærer i London og elsker teater, skriveri, brætspil, stranden og kattevideoer.


Ivajlo
Ivajlo Holm Jensen

Ivajlo Holm Jensen

Lærer: Dansk, Historie

Ivajlo uddannet historiker fra SDU, og var før sin ansættelse på Østerskov meget aktiv i ungdomsskolen på Sydfyn, hvor han lavede rollespil for børn og unge. Han er medejer i firmaet Edulution Games, der hjælper uddannelsesinstitutioner med at designe spilbaseret undervisning og driver et Escape Room https://brainescape.dk/ i Århus.


Esben
Esben Holst Harboe

Esben Holst Harboe

Tysklærer

Esben er tysklærer på Østerskov. Tidligere propagandaminister, nu i gang med at sprede det glade budskab om Tyskland i sin undervisning.

Oprindeligt uddannet Journalist fra DMJX.


17778 Andreas Miller
Andreas Miller

Andreas Miller

Lærer: Dansk, 3D print

Andreas startede på Østerskov august 2017. Stolt ejer af skolehunden Shiro, som er skolens ukronede dronning. Andreas har lige så mange hobbyer som der er elever på Østerskov Efterskole og er meget begejstret for brætspil, 3D printere og for at kokkerere god og spændende mad.


IMG 1570
Simon Hinding Dahl

Simon Hinding Dahl

Lærer: Naturfag

Simon er en outdoorsy person, som underviser i Naturfag og i valgfaget "Mad i det fri", og derfor er han naturligvis også i gang med en uddannelse som Friluftsvejleder. I sin fritid bliver han buff og stærk til Crossfit. Der er naturligvis også andre nørderier i Simons liv - blandt andet er han vild med Anime og kultfilm eller bruger sin tid på at spille Magic, brætspil eller rollespil.


19127 Christian Pedersen
Christian Ørbech Pedersen

Christian Ørbech Pedersen

Lærer: Klan. AMR

Christian er uddannet pædagog og er ansat på Østerskov siden sommeren 2018. Husrebel og inkarneret fan af ”Doctor Horrible's Singalong Blog”. Desuden også den oprindelige hipster, udendørsmenneske og frivillig brandmand i Hobro. 


Morten T
Morten Tellefsen

Morten Tellefsen

Åben Østerskov

Morten er uddannet Multimediedesigner. Han har over 15 års erfaring med rollespil, og har arbejdet som alt fra ungdomsklubleder til festivalarrangør. Morten er i sin fritid stadig aktiv med at arrangere og deltage i rollespil, og derudover ivrig samler af LEGO. Mortens ferier består oftest af at optræde til historiske festivaller som soldat fra den amerikanske borgerkrig, musketer fra renæssancen eller ridder fra middelalderen.


Frederikke
Frederikke Sofie Bech Høyer

Frederikke Sofie Bech Høyer

Frivilligkoordinator og Eventafvikler

Frederikke arbejder med skolens mange frivillige og er en af hovedkræfterne bag skolens rollespilskampagne, Fladlandssagaen.

UNDERVISNINGEN

Østerskov Efterskole har mange års erfaringer med spilbaseret undervisning og læringsrollespil til at gøre undervisningen spændende og engagerende.

Eleverne går ikke i skole kun for at lære, men fordi der er mening med at gøre det.

Læs mere om undervisningen

 

Rollespil