AKTIVITETER

People

Østerskov Efterskole er en levende efterskole med højt til loftet. Der sker altid et eller andet, som lærerne, eleverne eller besøgende sætter i gang.

Games

AKTIVITETER

Flower – Power – Punk

En tidsrejse gennem dansk skolesystem fra 1950 – 1980 i forløbet “Flower – Power – Punk”. Eleverne oplever skoleformen fra ”den sorte skole” til hippietiden og så til sidst til punkernes 1980.

Mordet på Orientekspressen

Et stort liverollespil med inspiration fra “Mordet på Orientekspressen”, hvor eleverne spiller gæsterne ombord på Orientekspressen, som kan vælge at løse en mordgåde.

Epidemien

Eleverne spiller nogle små brætspil, hvor eleverne forsøger at bekæmpe en global epidemi; men de små brætspil hænger sammen, og danner en verden i global krise.

A Wretched hive of scum and villainy

Et Star Wars forløb med både liverollespil og brætspilselementer, hvor eleverne forsøger at smadre den nye Dødsstjerne. Eller opbygge den, hvis de spiller Imperiet.

Antifaschistischer Schutzwall

En historisk simulation af livet og trængslen i DDR, hvor eleverne spiller borgere i Østtyskland.

EVENTS I DET GANSKE DANSKE LAND

Vi har en dedikeret eventgruppe, som ofte tager ud til forskellige kongresser, skoler, rollespilskampagner og brætspilsdage. Her bidrager de med sjove aktiviteter, hjælper til som npc’er og undervisere i f.eks. drama og kamptræning. De hjælper også, når vi afholder læringsrollespil ude ved forskellige skoler, som er nysgerrige om, hvordan vi underviser på Østerskov Efterskole.

Vi l du gerne have besøg af eventgruppen? Så skriv til kontor@osterskov.dk eller esben@osterskov.dk.

Undervisning Rollespil Og Spil (68)

BIDRAG FRA GÆSTER


Har du et godt forslag til et rollespil? Er du gammel elev eller skal du have prøvetestet et Fastaval scenarie? Så skriv til vibe@osterskov.dk og hør, om du må kigge forbi med din aktivitet. Vi er glade for besøgende, som gerne vil bidrage med gode aktiviteter!