Eventyrklubben

Velkommen til Eventyrklubben


Her kan du gå på opdagelse i vores rollespilskampagne, udforske fremmede verdener på vores rollespilslejre, og kaste med terninger til vores åbne aftener.

Eventyrklubben inviterer dig ind som en del af et nørdet fællesskab med rollespil, leg og spil i centrum.
Her skaber ansatte, elever og frivillige sammen rammerne for, at du kan blive en del af eventyret, få nye venner og lære skolen at kende.

Saga 2

Rollespilscamp

ØSTERSKOV AKADEMIET

Østerskov Akademiet er et rollespilscamp i skolernes ferier, hvor unge fra hele landet mødes på Østerskov Efterskole for at dyrke deres nørdede interesser.

Forside Billede

Kom og vær med!

To gange om året samler rollespilslejren Østerskov Akademiet unge fra hele landet for at bruge fem dage sammen fyldt med levende rollespil, XP og nye gode venner.

I løbet af dagene afholder vores frivillige og deltagere aktiviteter som levende rollespil, fortællerrollespil, turnering i kortspillet Magic, brætspil, figurspil og meget mere. 

Hvert Akademi har et gennemgående tema, der bliver valgt af de frivillige og deltagerne fra det foregående Akademi. Vi har for eksempel haft Akademier som klassisk fantasy, post-apokalypse, eventyrs-rejsende og mange flere. Temaerne påvirker de aktiviteter, der bliver udbudt under Akademiet og kulminerer for alvor til sidst i et fælles rollespil. Deltagerne har både stoppet en troldmand fra at overtage hele verden, været beboere i den mytologiske underverden og udforsket den sagnomspundne by Atlantis!

Vi glæder os til at se dig til Akademiet.

Undervisning Rollespil Og Spil (27)
bg grafik

Deltagere: Unge fra 7-9 klasse.
Er du yngre, så kan der efter aftale dispenseres.
Skriv til akademi@osterskov.dk

Pris: 1800,- inkluderer kost, logi og aktiviteter.

Kommende akademier 2024

    • Vinterferien uge 7 - 2024

    • Sommerferien - uge 27 - 2024 - alle pladser optaget

    • Vinterferien uge 7 - 2025

    • Sommerferien - første uge af skolernes sommerferie - 2025

Har du spørgsmål så skriv til akademi@osterskov.dk

Tilmelding
Du modtager en mail med betalingsinformationer, når din tilmelding er registreret.

Tilmelding til Akademi i vinterferien kommer snart.

Rollespil (4)

FLADLANDSSAGAEN

Banner Pic

Fladlandssagaen er Østerskov Efterskoles gratis månedlige rollespilskampagne. Her kan du spille rollespil sammen med over 100 andre rollespillere, som fordyber sig i Fladlandets intriger, daglige sjove episoder og i den mystiske magiske verden, hvor alt kan ske.

Sagaen er for alle. Det kan være dem, som har spillet rollespil i årevis, og dem, som gerne vil prøve, men aldrig har spillet.

Sagaen er en rollespilskampagne i den fiktive verden ”Fladlandet”. Selve spillet foregår i den lille by Ravnsholt, hvor forskellige klaner arbejder sammen for at skabe en fredelig og god by til trods for deres forskelligheder.

Syntes du at strategispil er sjovt? Så kan du fordybe dig i et stort strategispil i hoffet.

Er du vild med magi og den mystiske verden kan du deltage i templet. Og hvis du gerne vil kæmpe, sker der altid et eller andet fordækt ude i skovene.

Læs artiklen Designing Power Dynamics Between Adults and Children in Larps skrevet af Frederikke Høyer her.

2015 05 Henrik Johnsen (261)
bg grafik

GODE NETVÆRK

Sagaen er også et samlingspunkt for mange gamle elever og frivillige kræfter, som involverer sig i livet omkring Østerskov Efterskole. Du kommer derfor også til at lære mange tidligere årgange at kende gennem Sagaen, og måske får du endda også selv inspiration til at organisere og skabe dine egne rollespil sammen med dem!

Læs mere om Sagaen

Se med på Sagaens Facebookside 

2018 06 Henrik Johnsen (118)

Åben Aften

22828990 10155802897774800 4959886941638511210 O

Vi holder ofte Åben Aften, hvor vi åbner dørene for nysgerrige gæster, der gerne vil prøve at være med. Det er en hyggelig aften, hvor der bliver spillet rollespil, brætspil, kortspil, figurspil, og lagt puslespil. Her kan man også få en god introduktion til rollespil, eller hjælp til at lave en rolle til vores månedlige eventyrrollespil Fladlandssagaen.

Du kan se mere om tidspunkter ved at følge med i Eventyrklubbens Facebookside her.