Østerskovs skolehunde

Mød de 6 skønne hunde, der har deres daglige spurt her på Østerskov Efterskole

Photo1629803838

Udover rollespil og andre nørderier kan du på Østerskov Efterskole desuden få dit daglige fix af hunde-nusseri. Vi har intet mindre end 6 skolehunde, der (næsten) har deres daglige trummerum på skolen.

De vil altid gerne kæles med, snakkes med eller leges med, og det kan jo være skønt, når tankerne skal afledes, eller man bare ikke ved, hvad frikvarteret ellers skal bruges til.

Vores ansattes hunde hedder Luffe, Bella, Tikaani, Shiro, Saga og Nelson, og de bliver præsenteret her:

Mød Luffe!

Luffe tilhører Mie - vores Forstander. Luffe er en meget lille hund med en meget stor personlighed. Han er en glad og frejdig Labradoodle, der altid er klar på at snakke. Hver morgen tager han gerne sin morgenrunde i riddersalen og hilser og kysser på alle, inden han tøffer med Mie ind på kontoret.

Mød Bella - skolen nyeste tilkommer. Hun tilhører vores viceforstander Vibe og er også en labradoodle. Nøjagtig som Luffe er Bella altid klar på at snakke og vil meget gerne kæles, nusses og leges med. I atriumgården finder vi hende gerne sammen med bedstevennen Tikaani, hvor de er i gang med at grave blomsterbedene op eller æde borde og bænkesæt.

Mød Tikaani, der også er ny på skolen. Hun er en smuk Alaskan Malamute og tilhører vores kok Dennis. Tikaani er for det meste en rolig og tilpas hund, når hun tøffer rundt alene udenfor - men når de andre hunde støder til, kommer der fuld gang i legen. Men pas på fødderne - hun elsker at tømme vandskålen!

Mød Shiro, som er en smuk samojede. Hun tilhører vores dansklærer Andreas. Shiro var en af de første hunde, der kom til skolen. Shiro fik hvalpe for nyligt og er også tydeligt hundemoderen på stedet. Når de andre er i vild leg, står Shiro gerne på sidelinjen og irettesætter. Hun fungerer også som herold for Andreas og melder altid hans ankomst i forvejen med muntre bjæf. Shiro er desuden blevet meget glad for at vandre rundt på eventyr på skolen, efter at "børnene" er flyttet hjemmefra.

Mød Nelson, som tilhører vores klanleder Kaare. Nelson er en dejlig labrador, der har kraft som en mindre tank med lavt tyngdepunkt og stor fremdrift. Han foretrækker at lege med meget store pinde og indgår gerne i en vild trække-leg med Saga. Til trods for hans robuste ydre er Nelson en utrolig blid og kærlig hund.

Mød Saga, som tilhører vores klanlærer ØP. Saga er en skøn labrador, som næsten altid er med ØP på arbejde. Hun er fyldt med energi og har ligesom Gry perfektioneret rejehoppet. Hun vil altid gerne hilse på alle med et stort hundeslik - dog bliver hun ikke hængende længe, da hun gerne holder sig tæt ved ØP. Hun er desuden erhvervsskadet, idet hun har nedarvet sin fars (ØP's) profession som pædagog og dermed ofte render rundt og agerer pædagog for alle de andre hunde.

IMG 7755
IMG 7737
IMG 7729
IMG 7730
IMG 7755
IMG 7737
IMG 7729
IMG 7730