Creator Gold

Creator

Som Creator har du muligheden for at designe og bygge det du drømmer om i tankerne

Banner Pic

OPBYGNINGEN AF TITLER

Creator Copper
0-1 GENNEMFØRTE MODULER
Creator Bronze
2 GENNEMFØRTE MODULER
Creator Silver
3 GENNEMFØRTE MODULER
Creator Gold
4 GENNEMFØRTE MODULER

MODULER

Fordeling af moduler på de fire perioder samt angivelse af hvilke titler de kan udløse, hvilke undervisere der er på, hvad de indeholder og hvor mange der kan være på holdet.

Projekt Selv-byg
Byg et brætspil
Design - smykker og dimser 1
Design - smykker og dimser 2
Props indoor
Den store ØE bagedyst

Projekt Selv-byg

Undervisere: (MH/KB)

Titler: Creator, Survivalist

Går du rundt med en indre håndværker, og har du lyst til at bruge hænderne, så er Projekt Selv-byg nok noget for dig. Hvad vi bygger er i stor grad op til jer der vælger dette fag. I valgfaget vil der også være mulighed for at lave forskellige egne projekter, men det fælles byggeprojekt vil være i højsædet.

Antal elever: Min 5 / Max 15

Creator Silver

Praktisk om valgfagene

Alle valgfag ligger samtidig på tirsdage fra 14.30 til 17.00 og strækker sig over 7 til 9 uger. Hvert valgfag har et samlet timetal på 30 timer.

Der er 6 valgfag i gang på samme tid hver tirsdag i 7-9 uger. Efter 7-9 uger starter 6 nye valgfag, som afvikles i 7-9 uger hver tirsdag i samme tidsrum.

Nogle valgfag har et minimum og/eller maximum deltagerantal for at kunne afvikles. –og bare rolig; der er flere af valgfagene, som ikke har deltagerbegrænsning, så vi er sikre på, at alle elever har mulighed for et valgfag i hvert modul.

Hvordan sammensætter jeg mine valgfag?

Du kan nå op til fire valgfagsmoduler –altså ét modul pr. kvartal. Du skal have min. 2 moduler inden for den samme titel i løbet af skoleåret. Til de sidste to moduler er der frit valg inden for alle 6 titler.

 

Alle udløser en sej titel, alt efter om du har taget 2, 3 eller 4 moduler. Det er også muligt at få to titler, hvis du tager 2 moduler inden for 2 titler. Når du modtager din titel, får du et bevis. Her står din titel og valgfagskombination, og at du har vist en god adfærd i spil, rollespil og andre aktive situationer.

Character sheet

Gennem året skaber og udfylder du dit eget “character sheet” med de nye færdigheder og evner, du tilegner dig i dine valgfagsmoduler og i de mange fritidsklubber. Det ark følger dig gennem hele Østerskovtiden, og du opdaterer det efterhånden, som du udvikler dig og får nye færdigheder.

 

Dit character sheets hænger på de nye opslagstavler mellem værelserne som en præsentation af beboerne.

Moduler afsluttes med fordybelsesdag

Den sidste uge af et valgfagsmodul afsluttes med en hel fordybelsesdag, hvor valgfagsholdene kan lave et produkt færdigt, tage på ekskursion, holde en turnering, lave en udstilling osv. Fordybelsesdagene ligger oftest på en fredag.

Valgfagsansvarlige og bemanding

Der er en tovholder og ofte én eller flere hjælpelærere afhængig af holdets størrelse og aktivitetens karakter.

Klubberne

Ud over de 24 valgfag er der en række “Klubber,” som du kan blive medlem af. Klubberne er ikke hemmelige –selvom vi nogle gange leger til, at de er lidt hemmelige, fordi det er mere spændende – og de er åbne for alle interesserede.

 

Du kan fx blive medlem af Fægteklubben, Læseklubben, Propagandaklubben og Filmklubben.

 

Der kan være nogle Klubaktiviteter, der ikke egner sig til en stor gruppe, og derfor har nogle Klubber kun plads til et begrænset antal medlemmer.

 

Klubberne mødes på udvalgte eftermiddage, aftener og weekender.

 

Dine klubaktiviteter kan også komme på dit Character Sheet.

Creator

Du kender designprocessen ud og ind og kan omsætte dine tanker til virkelighed, om det er smykker, beklædning og kostumer eller Terræn, plastfigurer, grej eller kæmpe kager og store brød! Du kan bruges i enhver teaterforestilling, live kampagne eller bordrollespilsklub. Eller måske foretrækker du at skabe noget med dine hænder, eller digitalt og lære hvordan man kan arbejde med digitale verdener gennem forskellige programmer og processer. Creator titlen forbereder dig til at være kreativ i både den fysiske og den digitale verden.