Rundt omkring på ØE

Vi er en mellemstor skole, som kan forvandle sig til stort set alting, alt efter behovet. Det gør det nemt for os, når vi skal forvandle skolen til en rumstation, en gammel borg eller en fantasy by. 

Østerskov Efterskole 9466

En alsidig skole

Østerskov Efterskole var engang et plejehjem frem til 2006, hvor det blev omdannet til den efterskole, som vi kender i dag. Det giver en række fordele for os til dagligt. 

Der er f.eks. bad ved hvert værelse, og det er nemt for folk med synsnedsættelse eller gangbesvær at komme rundt omkring på skolen, da den som udgangspunkt er bygget til at være nemt tilgængelig. 

Alt vores undervisning foregår nede på Undervisningsgangen, mens vi har en stor kulisseby, som vi bruger til både fritid og undervisning. Vi befinder os også tæt op ad Østerskoven, som er et stort grønt område tæt på fjorden. 

Alle områder kan hurtigt tilpasses forskellige scenarier og rollespil, blandt andet gennem den store samling af rekvisitter, props, kostumer og genstande, som vi opbevarer i vores to kostumekældre, Sagadepotet, og i to store containere, som er delvist gemt bag bjerget fra teaterstykket "Kong Arthur". 

 

Læs mere om faciliteterne på Østerskov her

Østerskov Efterskole 9633
bg grafik

Spildepot, Udearealer og eSport

Vi har gode rammer for både skole, valgfag og fritidsaktiviteter. Vores spildepot bliver regelmæssigt opdateret med nye fede spil, som vores lærere ofte finder på spilmessen i Essen. Vi har også playstation spil, som eleverne kan spille sammen med hinanden!


Vores Sagaby bliver også brugt til vores "Survivalist" valgfag, hvor eleverne laver mad over bål eller hygger ude ved bålpladsen. Som del i et tidligere valgfag, byggede eleverne endda deres eget kullissehus ude i byen. Gode færdigheder, når den kommende zombie apokalypse går i gang. 

Læs om Survivalist valgfaget her

Vi har også to topmoderne eSports lokaler, som vores eSports hold har. Eleverne må hverken have mad eller drikkevarer derinde, da det er sarte maskiner! Her bliver de desuden undervist af vores dygtige eSports lærer, Nicklas "Tessin" Dittmer, som selv er tidligere professionel E-atlet. 

Læs om E-atlet valgfaget her

Østerskov Efterskole 9788
Østerskov Efterskole 9543
Østerskov Efterskole 9618
Østerskov Efterskole 9814
Østerskov Efterskole 9459
Østerskov Efterskole 9543
Østerskov Efterskole 9618
Østerskov Efterskole 9814
Østerskov Efterskole 9459