Project 8: 8. klasse på Østerskov

IMG 1600

Project 8: 8. klasse på Østerskov

Fra skoleåret 2024/25 opretter vi et 8. klasse tilbud på Østerskov.

Som 8. klasses elev er du samlæst med 9. og 10. klasserne og følger undervisningen sammen med dem. Vi undervisningsdifferentierer selvfølgelig, så du bliver mødt på dit faglige niveau.

Du får altså den fulde Østerskov-oplevelse, men vi tilføjer lidt ekstra til pakken.

Når du starter hos os i 8. klasserne bliver du en del af Team8, som er vores 8. klasse kontaktgruppe. Her har vi særligt fokus på at få dig godt i gang med dit efterskoleliv, og det indebærer alt lige fra en ekstra håndsrækning til at blive en del af skolens interesse-fællesskaber til lidt ekstra oplæring i alle de hverdagsrutiner, vi har på efterskolen.

Team8 har plads til op til 12 elever, og afhængig af gruppens størrelse vil der være 1-2 kontaktlærere tilknyttet og en super-præfekt på hvert værelse, som vil hjælpe dig med at få en god skolestart.

I starten af skoleåret kører vi en række intensive faglige forløb for Team8, så du vil have lettere ved at indgå i undervisningen sammen med 9. og 10. klasse. Vi planlægger forløbene ud fra de behov, der er på dette års Team8, så der er altså ikke en færdig læreplan, før vi har mødt Team8 eleverne og vurderet deres niveau.

På Østerskov kan du som 8. klasse elev gå til eksamen i Håndværk-Design.

 

Tilmeld dig som elev her: Tilmeld