Tag Rollespilslinjen
på Østerskov Efterskole

På Rollespilslinjen kommer du til at lære dramateknik, der gør dig skarpere til at skabe de gode scener i rollespil, vi lærer dig om, hvordan du laver roller, der er spændende at spille, og vi underviser dig i at lave seje rekvisitter.

Har du lyst til at blive en bedre rollespiller? Vil du gerne øve dig i at designe exceptionelle roller, lære at sammensætte de sejeste kostumer og lære, hvordan du kommer med til de gode scenarier og eller måske arrangerer dit eget? Så er linjefaget Rollespil noget for dig.

Østerskov er en rollespilsefterskole hvor vi bruger rollespil i undervisningen, men linjen Rollespil bliver du undervist i selve det at spille rollespil.

På Rollespilslinjen kommer du til at lære dramateknik, der gør dig skarpere til at skabe de gode scener i rollespil, vi lærer dig om, hvordan du laver roller, der er spændende at spille, og vi underviser dig i at lave seje rekvisitter til, som du kan bruge i scenarierne.

“Igennem rollespillet har jeg udfordret mig selv i mange forskellige roller og situationer, som vi bliver kastet ud i. Det har været fedt at udforske rollespillets verden, og lære hvordan du kan spille en rolle med de redskaber, som vi lærer her på skolen.”

 

Nanna Rasmussen, tidligere elev

Se vores film om linjefaget Rollespil her
play-icon
Afspil

Vi underviser med spilbaseret læring. Her bruger vi din fantasi og aktive deltagelse til at skabe motivation og øget læring.

Livet på en efterskole er et aktivt liv. Derfor er der morgenaktivitet hver morgen, så man kommer i gang med dagen på en frisk måde. Rengøring og oprydning er en del af det forpligtende fællesskab på skolen.
Da al skolearbejde afsluttes i undervisningen, er skolen lektiefri. Så efter skoletid er der tid til at fylde din fritid med så meget af din interesse, som du magter.

Det, der adskiller et linjefag på Østerskov fra et normalt valgfag er, at linjefaget løber over hele skoleåret og at fagligheden derfor styrkes. Linjefaget indebærer 1-3 timers undervisning 2-3 dage om ugen efter skoletid. Der kan også være eksterne arrangementer knyttet til linjen.

På linjen Rollespil har vi fokus på:

  • Udvikling af dine evner til at skabe gode spiloplevelser
  • Vidensdeling og feedbackudveksling
  • Samarbejdsbaseret fortællekultur
  • Lær om forskellige typer og genrer af liverollespil
  • Senere kan du vælge specialisering og blive ekspert i dit felt
  • Slut året af med at lave et kreativt produkt