Tag Lifehackslinjen
på Østerskov Efterskole

Vil du gerne være stærkere? Vil du gerne kunne løfte dig selv og dine venner og klare dig igennem hårdt arbejde med et smil på læben og sved på panden? Så er Lifehack noget for dig.

I skoleåret 2018-19 starter vi linjefaget Lifehack. Interesserer du dig for forskellige slags motion – men det må helst ikke være for kedeligt? Mangler du nogle skills, kropsligt? Er det vigtigt for dig at leve sundt eller kunne du godt tænke dig at leve sundere? Kunne du tænke dig at blive en bedre version af dig selv? Stærkere, klogere, mere smidig?

Så er linjen Lifehack lige noget for dig.

Der er ingen grund til at få sundheds-stress – du kan roligt slappe af og finde frem til den motion, som er sund nok for dig og som passer til din psyke, dit sociale liv og dine hverdagsrutiner. Her på Østerskov vil vi tilbyde dig et alsidigt program gennem hele året, som udfordrer dig på mange forskellige måder lige fra actionpræget stunttræning til meditativ selvindsigt. Vores mål er at støtte dig i dit sunde liv og give dig en glæde over din krop – mærke efter, blive energifyldt og dermed få en bedre koncentrationsevne i din hverdag.

“Undervisningen i Lifehack gør mig mere fysisk bevidst, jeg bliver bedre til at finde ro og kunne tænke. Og så er det jo altid rart at kunne bruge sin energi på en sjov måde.”

 

Mads Frederik Jørgensen, tidligere elev

Se vores linjefagsfilm om Lifehack her:
play-icon
Afspil

Vi underviser med spilbaseret læring. Her bruger vi din fantasi og aktive deltagelse til at skabe motivation og øget læring.

Livet på en efterskole er et aktivt liv. Derfor er der morgenaktivitet hver morgen, så man kommer i gang med dagen på en frisk måde. Rengøring og oprydning er en del af det forpligtende fællesskab på skolen.
Da al skolearbejde afsluttes i undervisningen, er skolen lektiefri. Så efter skoletid er der tid til at fylde din fritid med så meget af din interesse, som du magter.

Det, der adskiller et linjefag på Østerskov fra et normalt valgfag er, at linjefaget løber over hele skoleåret og at fagligheden derfor styrkes. Linjefaget indebærer 1-3 timers undervisning 2-3 dage om ugen efter skoletid. Der kan også være eksterne arrangementer knyttet til linjen.

På linjen Lifehack har vi fokus på:

  • Coaching
  • Viljestyrke
  • Handlekraft
  • Stunts
  • Sundhed og god form
  • Hvordan du tager styring i dit eget liv
  • Træning: Fysisk og Mentalt.
  • Samarbejde