Vi tilbyder en række spændende og forskellige linjefag, som både udfordrer dig som menneske og fagligt.

Skab og skriv dine egne universer i Fortælling og Fiktion, hvor du lærer at skrive, mens du fordyber dig i bogens univers sammen, mens du bliver coachet og udfordret af både lærere og en professionel forfatter. Eller vælg Rollespil, hvor du lærer om dig selv igennem rollespillets verden. Tag på eventyr i fantasiens verden, lav dit eget udstyr og lær hvordan du spiller en stærk og overbevisende rolle.
Vil du hellere handle og træne både krop og sjæl?

Så har vi Lifehack, hvor du gennem træning, stuntøvelser og gode kostråd bliver en sundere, stærkere og mere energisk version af dig selv. Endelig fortsætter vi med succesen E-Sport. Lær både teori og praksis fra vores stærke team af både faglærer og E-Sports atleten Tessin, der sørger for at du lærer, hvordan du performer bedst i et hold, og hvordan du kan leve af din interesse.

Fortælling og Fiktionslinjen

Udlev dine forfatterdrømme og din passion for historier

I linjefaget Fortælling & Fiktion kommer du til at skrive dine egne historier og læse spændende litteratur. Der bliver mulighed for at arbejde med egne skriverier, få støtte, hjælp og feedback, samtidigt med at du lærer at hjælpe andre.

Læs mere

Rollespilslinjen

Bliv skarpere til at skabe de gode scener og rekvisitter i rollespil.

Har du lyst til at blive en bedre rollespiller? Vil du gerne skabe stærke roller, designe din karakter med kostumer, mimik og ansigtsmaling og lære om forskellige former for rollespil og hvordan du selv arrangerer dit eget?

Læs mere

Lifehacklinjen

Bliv undervist i alt fra actionpræget stunttræning til meditativ selvindsigt

Vil du gerne være stærkere? Vil du gerne kunne løfte dig selv og dine venner og klare dig igennem hårdt arbejde med et smil på læben og sved på panden? Så er Lifehack noget for dig. Her kommer du til at lære om dig selv. De ting, du ikke troede at du kunne, og om de ting du kan gøre, for at blive en stærkere og sundere version af dig selv.

Læs mere

E-Sportslinjen

Lær at præsterer bedst muligt som e-sportatlet

På Østerskovs eSports hold undervises du i League of Legends og Hearthstone. I udvikles sammen og lærer hurtigt hvor meget at holdmentaliteten betyder for et stærkt hold, og før du ved af det, er I en enhed med et mål: At blive de bedste og have det sjovt samtidig med det. På eSport er der rig mulighed for at udvikle dine spilevner, når vi er til tuneringer både online og til nogle af landets største lanparties.

Læs mere

Grej og Gløder

Lær at bygge dit eget grej og få gode oplevelser udenfor

Har du lyst til at nørde grej? Er du glad for at være udenfor, bruge dine hænder og dit hoved, mens du lærer at lave god mad, sejt udstyr og grej, som sikrer din overlevelse når zombierne kommer (og det gør de!)?

Så skal du vælge Grej og Gløder, vores nye linjefag på Østerskov Efterskole.

Læs mere her

Valgfag

Vælg mellem en række spændende og udfordrende valgfag

Østerskovs valgfag er alt fra rollespil, fægtning og studier i nørdkulturer
På verdens vildeste rollespilsefterskole har vi også nogle af de sejeste valgfag. Er du glad for middelalderen, fægtning, rollespil, robotter eller nørdkultur? Så har Østerskov de fedeste valgfag klar til dig.

Læs mere