Elevstyrede aktiviteter

Vores seje elever er super gode til at arrangere masser af aktiviteter og spil for hinanden, så der sker også rigtig meget på Østerskov i weekenderne.

Én weekend hver måned er dedikeret til årgangens elever. Her er skolen lukket for gæster, så eleverne har ro til at hygge og være sammen.

Én weekend hver måned er aktivitetsweekend. I de weekender gør vi lidt ekstra ud af at spille, lege og aktivere alle elever. Weekendlæreren vælger et tema for weekenden, og gamle elever og gæster er velkomne. Husk at følge de beskrevne procedurer for gæster, hvis du vil besøge skolen i en aktivitetsweekend.

Østerskovs livekampagne, Fladlandssagaen, spiller også en weekend hver måned.

Kampagner

På Østerskov er der altid gang i masser af liverollespil. Ud over skolens egen store kampagne, Fladlandssagaen, huser vi hvert år adskillige elevstyrede livekampagner.

Eleverne har eksempelvis haft mulighed for at kæmpe som romersk gladiator, at finde læderjakken frem og spille narkohandlende rocker eller måske komme i kontakt med sin indre udødelige blodsuger i rollespillet Vampire.

Vi har tradition for at hjælpe eleverne af sted til de store rollespilskampagner i omegnen, og skolens elever stiller ofte et kompagni soldater til Krigslive.

Nyheder på Østerskov Efterskole
Se alle nyheder
26. maj 2019

Grej og Gløder - Nyt linjefag på Østerskov

Grej og Gløder er udeliv og grejbygning. Eleverne kommer til at få jord under neglene og fedt udstyr
15. maj 2019

Ekstraordinær generalforsamling 14. maj

Ekstraordinær generalforsamling på Østerskov Efterskole
13. maj 2019

God trivsel på Østerskov Efterskole

Fredag den 4. maj evaluerede Østerskovs elever på det forgangne skoleår.