Lær af virkeligheden på Østerskov Efterskole

 

Bliv elev

Østerskov Efterskole forbereder eleverne til ungdomsuddannelserne. Gennem spil, cases og kontekstbaseret undervisning giver vi eleverne kompetencer til at klare sig i nutidens samfund.

Østerskov Efterskole er en kreativ efterskole, og på mange måder én stor rollespils camp, der skaber skoleglæde og selvtillid hos vores elever. Undervisningen sætter eleven i centrum og lærer dem at påvirke den verden, de er omgivet af. Fritiden lærer at skabe relationer, og kvalificerer en hobby, der bliver mere og mere central i verdensøkonomien, nemlig den interaktive, legende, hobby.

Nogle af vores vigtigste principper omhandler det at være kreativ og fri. Dette betyder at vi gør meget ud af at lære vores elever, hvad det vil sige at udøve det de har lyst til, og lade andre udøve deres. På denne måde kan vores elever føle sig kreative både i skolens rammer, samt i deres egen fritid.

Se vores præsentations[-]video
play-icon
Afspil

Vi har nogle helt unikke linjefag, som du selv kan være med til at påvirke.

På Østerskovs fem linjefag kan du slippe dine skaberkræfter fri. Vi har planlagt nogle vilde linjefag for dig, som gerne vil fordybe dig i dine interesser. Skrive bøger, spille kompetitiv E-Sport, udvikle rollespil, lave udstyr og mad over bål eller ligefrem udvikle dig selv? Det kan du prøve på Østerskovs fem fantastiske linjefag, som vores dygtige undervisere har planlagt til dig og dine holdkammerater.

Vores linjefag er:

  • E-Sport
  • Fortælling og Fiktion
  • Rollespil
  • Lifehack
  • Grej og Gløder
Fortælling og Fiktion

Bliv undervist i alt fra gode historier til selv at kunne skrive en historie

I linjefaget Fortælling & Fiktion kommer du til at skrive dine egne historier og læse spændende litteratur. Der bliver mulighed for at arbejde med egne skriverier, få støtte, hjælp og feedback, samtidigt med at du lærer at hjælpe andre.

Læs mere

Vi underviser med stort engagement og inddragelse af eleverne.
Vi skaber virkeligheder og sammenhænge fra samfundet, historien og litteraturen på en måde så du er aktiv del af stoffet.
Du får øvet dig i at magte verden. Vi øver dig i at være aktiv i dine omgivelser og i verden omkring dig.
Forrige
Næste
Nyheder på Østerskov Efterskole
Se alle nyheder
25. March 2020

Udskydelse af Generalforsamling på ubestemt tid

Udskydelse af Generalforsamling på ubestemt tid
03. February 2020

Referat bestyrelsesmøde 27. januar 2020

21. January 2020

Moderskibet - læringsforløb på Østerskov Efterskole

I Moderskibet spiller eleverne de overlevende fra Danmark, som er ombord på et imponerende rumskib.