ØSTERSKOV FAMILIEN

People

ØSTERSKOV FAMILIEN

Østerskov Efterskole er de folk, som bruger deres tid, energi og arbejde på skolen. Vi har sjove, skøre og dybt professionelle ansatte, som hver især sætter deres præg på hverdagen på Østerskov Efterskole.

Lærerne

Østerskovs lærere har mange års erfaringer med at skabe fed undervisning.

 

Det er nok ikke løgn at sige, at vi har verdens mest fantasifulde lærere. De kan nemlig bygge en matematisk ubåd, stable et folketingsvalg på benene, og skabe verdener, som eleverne hver uge udforsker og lærer af.

 

Samtidig kobler de uddannelse, sjov og systemer sammen i en utroligt motiverende undervisningsramme.

 

Læs mere om vores medarbejdere her

Eleverne

Eleverne er kernen i hele Østerskov Familien. Deres hverdag er omdrejningspunktet for Østerskov, og deres oplevelser hvert år skaber den historie og verden, som Østerskov Efterskole er.


Eleverne kommer fra hele Danmark, har forskellige oplevelser og erfaringer, og hver deres styrker og egenskaber, som skaber det stærke fællesskab, som Østerskov Efterskole er.

 

De spiller alt fra computerspil til rollespil. De går på opdagelse i Hobro by og Østerskoven. De bygger enorme verdner i rollespil og i Minecraft – eller skaber seje kostumer i vores værksted. De er i det hele taget en broget skare af rå kreativ energi, som vi glæder os til at bruge et eller flere skoleår sammen med!

Ledelsen

Østerskovs ledelse står for den daglige drift af skolen. De lægger den forkromede plan for årets gang, sætter budgettet, koordinerer samarbejdet med eksterne partnere, arbejder med bestyrelsen for at videreudvikle skolen og er i løbende kontakt med de forskellige personalegrupper for at gøre Østerskov Efterskole til et endnu bedre sted at være.

 

Østerskovs ledelse har også hyppig kontakt med eleverne.

Både om store og små sager, eller når elevrådet har en presserende sag, som de vil vende med ledelsen.

Teknisk Administrativt Personale (TAP)

Østerskovs TAP ansatte er limen, som holder Østerskov sammen. De vedligeholder bygningerne og udearealerne, de laver lækker mad i køkkenet og de sørger for at skolen er pæn og ren – og at eleverne selv ved, hvordan de holder sig selv og deres værelser pæne og rene.

 

Alle vores elever kommer til at stifte bekendtskab med deres arbejde, for eleverne har mindst to køkkenuger hvert skoleår.

Forældrene

Forældrene er vigtige samarbejdspartnere for skolen. Nogle af dem indgår i skole-hjem-samarbejdet, måske er de aktive i skolekredsen, eller også følger de med stor interesse med på sociale medier i den udvikling og det år, som deres børn gennemgår.

Bestyrelsen og skolekredsen

Det er bestyrelsens opgave at tilføre skolen et sæt værdier og holde øje med, at de værdier bliver praktiseret. Det er også bestyrelsens opgave at sikre en sund økonomisk tankegang i skolens drift. 

 

Skolekredsen vælger bestyrelsen på årets generalforsamling blandt skolekredsens medlemmer. Alle er velkomne i skolekredsen. Det kan være lokale omkring skolen, aktive i dansk rollespil eller forældre til børn på skolen.

 

Kontingent til skolekredsen er kr. 50,- årligt.
Kontingentet kan betales kontant, eller via Mobilepay på 28894.
Du kan også lave en bankoverførsel til 9070 – 0000379778. 
Husk, at vi skal bruge dit navn og e-mail!

 

Læs mere om bestyrelsen og skolekredsen her

Løst, fast og frivillige

Vi har også en masse andre tilknyttet Østerskov, som er helt essentielle for Østerskov. Vores professionelle eSports lærer, vores frivilligkoordinatorer og de mange frivillige, som støtter op, hver gang vi har ”Saga” og Østerskov Akademiet.