FLADLANDSSAGAEN

Banner Pic

Fladlandssagaen er Østerskov Efterskoles gratis månedlige rollespilskampagne. Her kan du spille rollespil sammen med over 100 andre rollespillere, som fordyber sig i Fladlandets intriger, daglige sjove episoder og i den mystiske magiske verden, hvor alt kan ske.

Sagaen er for alle. Det kan være dem, som har spillet rollespil i årevis, og dem, som gerne vil prøve, men aldrig har spillet.

Sagaen er en rollespilskampagne i den fiktive verden ”Fladlandet”. Selve spillet foregår i den lille by Ravnsholt, hvor forskellige klaner arbejder sammen for at skabe en fredelig og god by til trods for deres forskelligheder.

Syntes du at strategispil er sjovt? Så kan du fordybe dig i et stort strategispil i hoffet.

Er du vild med magi og den mystiske verden kan du deltage i templet. Og hvis du gerne vil kæmpe, sker der altid et eller andet fordækt ude i skovene.

Læs artiklen Designing Power Dynamics Between Adults and Children in Larps skrevet af Frederikke Høyer her.

2015 05 Henrik Johnsen (261)
bg grafik

GODE NETVÆRK

Sagaen er også et samlingspunkt for mange gamle elever og frivillige kræfter, som involverer sig i livet omkring Østerskov Efterskole. Du kommer derfor også til at lære mange tidligere årgange at kende gennem Sagaen, og måske får du endda også selv inspiration til at organisere og skabe dine egne rollespil sammen med dem!

Læs mere om Sagaen

Se med på Sagaens Facebookside 

2018 06 Henrik Johnsen (118)