Det er tid til valgfag!

Dagens tjeneste for den stolte socialistiske stat er overstået. Nu er tiden kommet til valgfagsblokken.

Klokken er 14.30. Eleverne tager hen til de forskellige valgfag, for at gøre sig klar til ugens valgfagsblok. Nogle af eleverne er ved at finde deres kostumer klar til rollespil, andre går rundt med stakke af papirer til pnp, mens eSports eleverne samler sig til dagens lektion i eSports lokalerne. Enkelte af eleverne går ud i Sagabyen, hvor de skal til at lave bålmad.  

Valgfagene foregår hver tirsdag fra 14.30 - 17.00 

Der er en summen på gangene, inden det går igang. 

Læs mere om vores valgfagsstruktur her

Østerskov Efterskole 9447

Der sker en masse forskellige ting på de forskellige valgfag! Klik på dit yndlingsvalgfag, og læs mere om det!

Rollespil

Rollespilsholdet er godt i gang med at finde kostumer frem, få ordnet sminke og makeup eller finde den helt store rustning frem. Vi bruger nemlig den mulighed, som fotografen bringer, til at fange nogle fede rollespils situationer, som viser action, interaktion og drama. 

En vigtig del af rollespil er nemlig promovering. Hvordan fremviser du dit rollespil, hvordan improviserer du seje scener, og hvordan opstiller du billeder, som bare emmer af stemning og coolness?

Det gør eleverne på rollespil ved at improvisere rollespilsscener, kampsekvenser og som post-apokalyptiske dramaer om kampen om mad og vand.

Læs om rollespils valgfaget her.

Design og Dimser

I valgfaget Design og Dimser fortsætter eleverne med at lave deres 3D modeller, som de begyndte på i sidste lektion. Eleverne arbejder fokuseret videre med deres kreationer, enten ved at tegne skitser i hånden, eller ved at tage de forskellige skitser og genskabe dem i 3D programmerne. 

Det tager lang tid, men der er samtidig også mulighed for at få 3D printet ens kreationer på skolens 3D printere. På den måde kan elevernes tanker ende i små kreationer fra tanke til skabning.

Design og Dimser repræsenterer to valgfagstitler: 

Læs mere om Creator her.

Læs om Spilskaber her.

Survivalist

I Survivalist har eleverne modulet Bål og Mad. Underviserne har mange års erfaring med at lave mad og mad over bål, og de guider eleverne igennem processen. Der bliver kløvet brænde, passet på ilden og kokkeret sammen. En af lærernes hunde løber rundt omkring og prøver at tigge lidt at spise. 

Der er max hygge, en masse røg i luften og god stemning. Til sidst spiser eleverne maden, som de har lavet i fællesskab og begynder at rengøre og transportere de forskellige genstande ind til depotet. 

Gør dig klar til at overleve zombieapokalypsen her

E-atlet

I E-atlet mødes eleverne til en hurtig briefing af dagens undervisning. Eleverne får at vide, hvad de skal fokuserer på i deres spil. For eksempel at de skal øve sig i at kommunikere, spille en anden karakter i LOL end de plejer, eller hvordan at de bevarer humøret og holder hinanden oppe i spillet, når de har fået nogle bank i en kamp. 

Vores eSports lærer, professionel eSportsudøver Nicklas "Tessin" Dittmer, coacher mange af eleverne direkte i, hvordan de kan forbedre deres spil, og hvilke skridt de skal tage for at blive endnu bedre i deres spil. 

Læs mere om E-atlet her. 

Gamemaster

De forskellige rollespilsgrupper samler sig i skolens 3 grupperum.

Nogle af eleverne har startet deres karriere som gamemaster for et par uger siden, men er noget mere erfarne som gamemaster, nu hvor de har prøvet det. 

Når eleverne har kørt deres rollespil et par gange, giver de tilknyttede lærere feedback om.

Lærerne holder også selv pnp for eleverne, så de kan få konkrete input på, hvordan erfarne gamemasters kører og opsætter deres egne kampagner. 

Læs mere om valgfaget Storyteller her.

Østerskov Efterskole 9962
Østerskov Efterskole 9779
Østerskov Efterskole 9804
Østerskov Efterskole 9827
Østerskov Efterskole 9962
Østerskov Efterskole 9779
Østerskov Efterskole 9804
Østerskov Efterskole 9827
Østerskov Efterskole 9783
Østerskov Efterskole 9884
Østerskov Efterskole 9991
Østerskov Efterskole 9773
Østerskov Efterskole 9783
Østerskov Efterskole 9884
Østerskov Efterskole 9991
Østerskov Efterskole 9773