Verdens fedeste undervisning

NYHED 2018: Linjefag

Nyhed 2018: Linjefag på Østerskov Efterskole

Til skoleåret 2017 startede vi linjefaget eSport. Til forskel fra valgfag, så løber linjefag over et helt år – flere gange om ugen. Det giver mulighed for en helt fantastisk fordybelse og faglighed. I sommeren 2018 starter vi 3 yderligere linjefag.

Fortælling & Fiktion

I linjefaget Fortælling & Fiktion kommer du til at skrive dine egne historier og læse spændende litteratur. Der bliver mulighed for at arbejde med egne skriverier, få støtte, hjælp og feedback, samtidigt med at du lærer at hjælpe andre. Linjefaget starter i 2018, og du kan læse meget mere om det her!

Skriveskole østerskov efterskole

Rollespil

Har du lyst til at blive en bedre rollespiller? Vil du gerne skabe stærke roller, designe din karakter med kostumer, mimik og ansigtsmaling og lære om forskellige former for rollespil og hvordan du selv arrangerer dit eget? Så er linjefaget Rollespil noget for dig. Vi starter sommeren 2018 og du kan læse mere her!

 

Lifehack

I skoleåret 2018-19 starter vi linjefaget Lifehack. Vil du gerne være stærkere? Vil du gerne kunne løfte dig selv og dine venner og klare dig igennem hårdt arbejde med et smil på læben og sved på panden? Så er Lifehack noget for dig. Her kommer du til at lære om dig selv. De ting, du ikke troede at du kunne, og om de ting du kan gøre, for at blive en stærkere og sundere version af dig selv. Læs mere her!

 

eSport

På Østerskovs eSports hold undervises du i League of Legends og Hearthstone. I udvikles sammen og lærer hurtigt hvor meget at holdmentaliteten betyder for et stærkt hold, og før du ved af det, er I en enhed med et mål: At blive de bedste og have det sjovt samtidig med det. På eSport er der rig mulighed for at udvikle dine spilevner, når vi er til tuneringer både online og til nogle af landets største lanparties. Læs mere om linjen her!

Andre muligheder

Den sidste mulighed, er at indskrive sig uden linjefag. Her tilbyder skolen en række valgfag fordelt over fire perioder om året. Udbudet af valgfag vil afhænge af elevernes efterspørgsel, men det kan fx være scenarieskrivning, ekstra matematik, forskellige fysiske discipliner (fx HEMA sværdfægtning, yoga og fitness), app programmering, filosofi, brætspil og meget mere.