19_249448049799_10156472832494800

Kaos indtager stationen EP. Kejser/Kejserinden, universets ubestridte hersker/herskerinde får pludseligt et ildebefindende under en æres arenakamp, som var opført i hans/hendes ære.

Pludseligt døde den ene del af den mest ophøjede og perfekte skabning i universet. Panikken satte sig hurtigt ind! Den overlevende del var ude af sig selv, men døde kort tid efter.

Universet var i chok.

Rygterne begyndte at sprede sig hurtigt. Hvordan kunne Kejser/Kejserinden dø? Kunne han/hun mon være blevet forgiftet? Og hvem skulle nu lede
universet?

Værre blev det, da det viste sig at alle, som havde indtaget Corflu for at kunne rejse igennem tid og rum var forgiftede. Kejser/Kejserinden kunne fremtrylle den modgift, som altid blev indtaget sammen med Corflu, men uden Kejser/Kejserinden, ingen modgift!

Forskellige magtfulde aktører rykkede hurtigt på sig. Arcanerne og den unge doktor Jones skaffede hurtigt Kejser/Kejserindens jordiske rester, som de planlagde at eksperimentere på, for at finde en måde at lave en kur på. Deres kamp for frihed samlede oprørere, skurke og andet revl og krat til månen Arca, hvor de gjorde sig klar til at vejre en storm af.

Guruen, som onde tunger påstod havde været bag mordet på Kejser/Kejserinden, allierede sig hurtigt med magtfulde militante faktioner på EP, som, med deres enorme mængder ressourcer og teknologiske overlegenhed, hurtigt nærmede sig en kur og derved intergalaktisk kontrol.
Under ledelse af to magtfulde kommandanter blev dette starten på det første intergalaktiske kejserrige.

De to sider kunne selvfølgelig ikke leve side om side. Kejserriget invaderede hurtigt Arca for at tilbageerobre Kejser/Kejserindens lig, men mødte hårdnakket modstand.

Arcanerne sendte dem tilbage hver gang, men deres ammunition og våben blev hurtigt slidt ned. Deres frihed kunne nemt vise sig at være kortlivet, lige indtil de opnåede et mirakel gennem deres arbejde med Kejser/Kejserinden!

Kuren mod Corflu sygen! Med dette trumfkort kunne de nå et kompromis med Kejserriget.

På stationen EP mødtes de to stridende sider til den sidste debat. Her blev betingelserne mellem freden aftalt.

Kejserriget ville stille våben og ammunition til rådighed for Arcanerne, som ville få lov til at leve i fred, frihed og anarki.

Arcanerne ville til gengæld dele deres kur med Kejserriget, som på den måde ville kunne sprede sit rige over galaksen.

Forudsat altså, at de fik Guruens hoved på et sølvfad. Trods megen bukken og skraben, endte Guruens ambitioner for sig selv den dag.
Et offer i et stort episk rumdrama, som markerede enden på vores Afslutningsscenarie!

Og de levede lykkeligt til deres dages ende! ish!