19_249448049799_10156470331959800

For længe længe siden, i en galakse langt herfra, gik det ellers vildt for sig!

Universets fineste og vigtigste samlede sig på den über vigtige rumstation EP for at tjene den fabelagtige Kejser/Kejserinde, hvis herre/fruedømme var godt i gang med at erobre universet og sprede den statsreligionen “Dualismen” til alle folk og planeter derude.

Magtfulde konger, teknokrater og rum-adelige flokkedes som fluer derom, for Kejser/Kejserinden var også den eneste, der kunne give adgang til Faster Than Light (FTL) travel, som er et must for ethvert individ med ambitioner og planer for erobringer.
Kejser/Kejserinden er nemlig også den eneste, der kan uddele Corflu, en helt uskadelig og slet ikke farlig væske, der gør at man kan klare at rejse igennem tid og rum!

Men alt var ikke bare hofintriger!

På stationen EP kunne enhver lykkeridder kæmpe i “Tordenarenaen af DØD”, for at vise sit værd og tjene gode penge ved at sætte livet som indsats i drabelig kamp

Hvis man til gengæld var mere eventyrligt anlagt, kunne man jo tage en smut ned til den drabelige piratplanet Arca, hvor kaos og vildskab hærgede. Mange gode arenakrigere kom oprindeligt derfra.

Milliarder af TV-Vrag fulgte med stor iver alt hvad der skete på både Arca og EP! Deres kollektive bevidsthed rakte ikke til meget længere end 5 sekunder, men det skete af og til, at exceptionelle individer, som for eksempel den ultrarøde Ruben eller Guruen (som slet ikke bestak medierne eller noget), som fangede milliarder af inaktive TV-Vrags opmærksomhed. I hvert fald indtil den næste kattevideo blev sat på!

Men snart ville der ske noget, som ville ryste både Arca og EP. Noget, som ingen ville have kunnet forestille sig!