Kvalitetsbevidst og kreativ køkkenmedarbejder søges til Østerskov Efterskole

IMG 0978

Har du en uddannelse indenfor ernæring, og har du erfaring med at arbejde med unge mennesker? Sætter du en ære i at tilberede smagfuld og nærende mad, der kan inspirere teenagere til at tilvælge de sunde spisevaner og gode råvarer? Og har du lyst til at være en del af et tætknyttet, nørdet fællesskab omkring spil, leg og rollespil på skolen? Så er det muligvis dig, vi leder efter med tiltrædelse snarest muligt.

Om Østerskov Efterskole

Østerskov Efterskole er en spil- og rollespilsefterskole. Vores undervisningsmetode er helt unik og er bygget op omkring læringsspil, hvor eleverne hver uge udforsker et nyt univers, en ny rolle og en ny fortælleramme. Skolens motto er Scientia per ludum -Læring gennem leg, og vores kerneværdier er rummelighed, handlekraft, eventyrlyst og indlevelse.
Vi har 90 elever og 26 ansatte.
Vores elever er generelt engagerede, reflekterede og eksperimenterende, og de brænder for at gøre en forskel i verden. De lærer bedst af virkeligheden, og derfor har de både brug for at få fingrene i bolledejen og for at have gode og stærke rollemodeller, der kan vise dem hvordan.

Dine arbejdsopgaver

Din primære arbejdsopgave vil være den daglige tilberedning, servering og planlægning af måltider i tæt samarbejde med køkkenlederen og kokken. Derudover er der selvfølgelig den daglige oprydning og rengøring efter måltiderne samt varebestilling.

Vi har hvert år en større gruppe elever og medarbejdere, der er vegetarer/veganere eller har behov for forskellige kosthensyn. Derfor er det vigtigt, at du kan bevare overblikket og have mange bolde i luften, samtidig med at du er rummelig og hensynsfuld overfor andre menneskers behov og livsvalg.

Hver uge er der fast 3 elever med i køkkenet sammen med dig, køkkenlederen og kokken. Det er en vigtig del af efterskoleopholdet, at eleverne bidrager til fællesskabet, og at de får læring med fra deres køkkentjanser. Derfor skal du være indstillet på at formidlingen og oplæringen af eleverne i køkkenet vil fylde ligeså meget i hverdagen som selve tilberedningen og oprydningen. Du skal altså være ligeså interesseret i at formidle god mad, som du skal være i at tilberede og anrette god mad. Samtidig skal du have en forståelse for, at du som den voksne har ansvaret for at få kommunikationen og relationen til og med de unge til at fungere.

Det daglige arbejde omfatter også samarbejde med resten af huset. Nogle gange foregår måltiderne ingame som en del af ugens undervisning, så det kan forekomme, at vi spiser frokost på en rumbase, eller at der skal uddrives en dæmon midt under middagen. Sådan er hverdagen på Østerskov. Det bliver aldrig kedeligt, men det kræver selvfølgelig, at du er fleksibel og har lyst til at være med på legen.

Din daglige arbejdstid vil ligge fra 7:00 – 14:30 tre dage om ugen og fra 11:00 – 18:00 de øvrige to dage. Der er ikke tilknyttet faste weekendvagter, men weekendarbejde kan forekomme ved særlige arrangementer. Derudover er der vores årlige studietur og diverse udflugter i løbet af året. Du skal regne med, at dine ferieuger primært skal ligge i skolens jule- og sommerferie.

Du kan læse mere om, hvem vi er på osterskov.dk.

 

Om dig

  • Du har erfaring med at lave mad og gerne en uddannelse indenfor ernæringsområdet. Hvilken uddannelse er knap så vigtig, så længe du brænder for faget og har erfaring med at tilberede mad til mange mennesker på én gang.
  • Du har lyst til at indgå i skolens fællesskaber omkring spil, leg og rollespil. Det er her, du kan møde eleverne i øjenhøjde og styrke relationen til dine kollegaer.
  • Du kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket, selvom der står tre teenagere og spørger om alt muligt, mens bollerne brænder på.
  • Du har nye idéer til både køkkenet og menuen og har lyst til at sætte dit eget præg på tingene.
  • Du er interesseret i bæredygtighed og lokale råvarer, og du har lyst og drive til at opbygge samarbejder med lokale leverandører.
  • Du er i god form, både fysisk og mentalt.
  • Du har et godt humør, en positivt livssyn og en engels tålmodighed. Mindre kan også gøre det, men vigtigst er, at du sætter pris på de unge menneskers forskelligheder og kan tage teenageres sløvsind eller udfordring af autoriteter med ro og et smil.

 

Om stillingen

Stillingen er på fuldtid med tiltrædelse snarest muligt. Vi læner os op af gældende overenskomst. Vi gør desuden opmærksom på, at vi indhenter børneattest.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos køkkenleder Mette Tinggaard på tlf 22 17 37 13 eller på mette@osterskov.dk.

Ansøgningsfristen er fredag 25/8 kl. 12:00. Samtaler afholdes løbende. Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige.

Send din ansøgning med CV og relevante bilag i én samlet PDF til kontor@osterskov.dk eller til Østerskov Efterskole, Kirketoften 4, 9500 Hobro. Vi glæder os til at høre fra dig.