Anne-Marie (eller Mie til dagligt) er skolens nye forstander. Hun startede 1. februar 2019.
Anne-Marie Fledelius
Forstander
Skjul
Læs mere
Vibe er cand.mag. i middelalderarkæologi og nordisk mytologi og har en efteruddannelse indenfor kommunikation. I fritiden leger hun middelalder (reenactment), syr historiske dragter, forfatter tekster til div. websites(og til skrivebordsskuffen) og illustrerer faglitteratur.
Vibe Esdahl-Schou
Viceforstander, klanen og Støtte-kontakt elever
Skjul
Læs mere
Krista Kusk-Glavind Krista Kusk-Glavind Sekretær krista@osterskov.dk Læs mere om Krista Krista er den man møder når man kommer ind ad døren eller ringer. Hun sætter smile, latter og positivt livssyn i højsæde og møder alle der hvor de er. Privat har hun én mand, tre børn, to hunde og fritiden bliver brugt på familien, brætspil og børnegymnastik.
Krista Kusk-Glavind
Sekretær
Skjul
Læs mere
Uddannet idræts- og engelsklærer siden 1999. Specialundervisningskonsulent og projektansvarlig ift. inklusion. Mangeårig rejseleder på Rebild Ungdomsskoles storby- og skirejser. Har tre døtre og én kone. Lufter labrador, fikser hus og kører sidelæns i veteranrally i Ford Sierra XR4x4 Cosworth ’87. ”Just because it’s smokin’ – doesn’t mean it’s broken!”
Kaare Bæk Poulsen
Afdelingsleder: Klanen, Basis Matematik, Inklusionsaftaler, AMR
Skjul
Læs mere
Katrin er skolemor for Østerskovs mange elever. Hun styrer også rengøringen af skolen med hård, men retfærdig, hånd, mens hun lærer eleverne om, hvordan de holder deres værelser pæne og rene.
Katrin Nørgaard Andreasen
Husassistent
Skjul
Læs mere
Lena er hjælpende husmor. Sammen med Katrin hjælper hun eleverne med at holde orden i deres sager.
Lena Andersen
Husassistent
Skjul
Læs mere
Kenneth er uddannet klejnsmed og har arbejdet med faget i 10 år før han blev pedel på Østerskov. Han har ca. 20 års erfaring med rollespil og computerspil. Han er far til 2 dejlige drenge og bruger sin fritid på sin familie og hvis muligt at spille computerspil med eleverne.
Kenneth Juhl Hansen
Bygningsansvarlig og rygestopskonsulent
Skjul
Læs mere
Mette er uddannet økonoma i 1986. Har endvidere en merkonom uddannelse i ledelse og samarbejde og en efteruddannelse som LEAN manager. Hun brænder rigtig meget for oplysning og formidling. I fritiden hygger hun med lange cykelture og bestyrelses arbejde. Mor til 3 og hustru til 1.
Mette Tinggaard
Køkkenleder
Skjul
Læs mere
Maria er uddannet Ernæringsassistent og har en del erfaring fra efterskolemiljøet. Fritiden bruges på familien med tre børn og en del konkurrenceridning.
Maria Albrektsen
Ernæringsassistent
Skjul
Læs mere
Mette har været køkkenhjælper på Østerskov siden sommeren 2017.
Mette Damborg
Køkkenhjælper
Skjul
Læs mere
Paulina har siden sommeren 2018 arbejdet som køkkenelev på Østerskov Efterskole.
Paulina Pietkiewicz
Køkkenelev
Skjul
Læs mere
Andreas startede på Østerskov august 2017. Stolt ejer af skolehunden Shiro, som er skolens ukronede dronning.
Andreas Miller
Lærer: Dansk, 3D print
Skjul
Læs mere
Christian er uddannet pædagog og er ansat på Østerskov siden sommeren 2018. Husrebel.
Christian Ørbech Pedersen
Lærer: Klan
Skjul
Læs mere
Helle har spillet og arrangeret rollespil siden starten af 90’erne og er især bidt af de systemløse, oplevelses- og intrigebaserede live rollespil. Hun lider desuden af rejsefeber og har boet en stor del af hendes voksne år i England, USA og Tyskland. Helle tog sin uddannelse som dramalærer i London og elsker teater, skriveri, brætspil, stranden og kattevideoer.
Helle Zinck
Lærer: Engelsk
Skjul
Læs mere
Oprindeligt uddannet som Jurist fra Köln i Tyskland senere hen erhvervsjurist i Danmark, har Iris skiftet spor til dansk og tysklærer i 2007. Siden 2008 er hun skolens tysklærer. Hendes fritid går med yoga og dans, som eleverne undervises i med stor passion og empati. Mor til 2½, gift med en tysker, tosproget hjem.
Iris Sanders-Depcik
Lærer: Tysk
Skjul
Læs mere
Ivajlo uddannet historiker fra SDU, og var før sin ansættelse på Østerskov meget aktiv i ungdomsskolen på Sydfyn, hvor han lavede rollespil for børn og unge. Ivajlo har to børn, og har kun den ene hobby at ligge på sin sofa og udtænke nye læringsspilkoncepter, når han da ikke lige skal til møde i Håndboldforenings ungdomsbestyrelse. I sin fritid driver han firmaet Lærelyst sammen med Jakob, der hjælper uddannelsesinstitutioner med at implementere spilbaseret undervisning.
Ivajlo Holm Jensen
Lærer: Dansk, Historie
Skjul
Læs mere
Jeppe er uddannet lærer på seminariet i Århus. Han er uddannet i linjefagene Dansk, Kristendomskundskab, Samfundsfag og Geografi. I hans fritid leger han både vampyr og varulv og er også aktiv bordrollespiller. Når kæresten ikke er hjemme, er han flittig Playstationspiller. Ydermere har han en farvestrålende fortid som børneskuespiller og slagterarbejder.
Jeppe Steensen
Lærer: Kristendomskundskab, Samfundsfag og medarbejderrepræsentant i skolens bestyrelse.
Skjul
Læs mere
Frederikke arbejder med skolens mange frivillige og er en af hovedkræfterne bag skolens rollespilskampagne, Fladlandssagaen.
Frederikke Sofie Bech Høyer
Frivilligkoordinator og Eventafvikler
Skjul
Læs mere
Esben arbejder med at sprede propaganda om Østerskov Efterskole på forskellige sociale medier og til events ude i landet.
Esben Holst Harboe
PR, kommunikation og events
Skjul
Læs mere
Oliver er lærerpraktikant fra "Den Frie Lærerskole". Oliver er en ørn til Magic.
Oliver Ethelfeld
Lærerpraktikant - Naturfag
Skjul
Læs mere
Nicklas er professionel eSports atlet, har vundet flere turneringer og underviser også Østerskovs eSports hold. Han tager også eleverne med ud på turneringer.
Nicklas "Tessin" Dittmer Christensen
eSports-coach
Skjul
Læs mere
Martin startede med at uddanne sig som håndværkslærer i træ/metal og skulptur på Seminariet for kunst og håndværk i Kerteminde, dernæst tog han en overbygning (og flere boglige fag) på Den fri Lærerskole i Ollerup. Linjefagene var Engelsk, Historie/samfundsfag, Biologi samt Dansk. Fritiden bruger han på sin altoverskyggende passion middelalder reenactment, som også kommer til udtryk i HEMA (historical european martial arts) træning.
Martin Hill
Lærer: Engelsk, Værksted
Skjul
Læs mere
Morten har ud over sin meritlæreruddannelse en fortid som signalingeniør. Når han ikke leger med robotter, er han en flittig brætspildesigner og har skrevet en bog om helte og heltinder i det uendelige univers. Derudover er han Mokuroku Shoden i Katori Shinto Ryu, som groft sagt betyder han er god til at slås med samuraisværd. Den oprindelige far til fire. Morten modtog en brætspilsotto for bedste innovation på Fastaval 2016.
Morten Brøsted
Lærer: Matematik
Skjul
Læs mere
Morten er uddannet Multimediedesigner. Han har over 15 års erfaring med rollespil, og har arbejdet som alt fra ungdomsklubleder til festivalarrangør. Morten er i sin fritid stadig aktiv med at arrangere og deltage i rollespil, og derudover ivrig samler af LEGO. Mortens ferier består oftest af at optræde til historiske festivaller som soldat fra den amerikanske borgerkrig, musketer fra renæssancen eller ridder fra middelalderen.
Morten Tellefsen
Lærer: Klanen, Fladlandssagaen
Skjul
Læs mere
Pernille er uddannet lærer på seminariet i Aalborg i 2007, med linjefagene fysik/kemi, idræt, historie og matematik. I sin fritid spillede hun tidligere fodbold, men i dag er støvlerne sat på hylden til fordel for langdistanceløb på rulleskøjter. Derudover er hun spejderleder i Aalborghus Gruppe.
Pernille Rovsing
Lærer: Fysik, Idræt og Tillidsmand
Skjul
Læs mere
Vitus startede på Østerskov august 2017. Vitus programmerer i sin fritid, og har også undervist elever i, hvordan de selv kan lave deres computerspil.
Vitus Benzon
Lærer: Naturfag, Matematik
Skjul
Læs mere