Kontakt og besøg

Besøg os

Kom og besøg os

Kunne du tænke dig at besøge skolen, for at se om det er noget for dig, så kan du kontakte kontoret. Det er ikke alle der når forbi Efterskolernes Dag, men det skal ikke afholde dig fra at kigge forbi.

Medmindre hele skolen er på tur, kan det stort set altid lade sig gøre at komme forbi. Dog er bemandingen i weekenderne ikke så høj, så det kan knibe med tiden til samtaler.

Et besøg vil oftest bestå af en rundtur på skolen sammen med en af skolens nuværende elever. Her kan man se skolens faciliteter, spørge ind til hverdagen og undervisningen og høre røverhistorier fra gamle dage. Er det muligt, er der også mulighed for at snakke med forstander, lærer eller administrationen hvis man har yderligere spørgsmål.

Som tilmeldt elev bliver man indbudt til en infodag hvor vi gennemgår de mere formelle dele af opholdet på en efterskole.

Åbent hus

Østerskov Efterskole har åbent hus to gange om året. Sidste søndag i september er der Efterskolernes Dag.

Her holder vi åbent hus fra 13-17, og hvert år byder på et nyt spændende tema. Gode muligheder for at se skolen fra sin kreative side og få en snak med elever og ansatte omkring skolen.

I januar holder vi også Efterskolernes Aften. En hyggelig aften, men kaffe på kanden og måske endda godt hjemmebag.