Fritid og Skoleliv

Skoledagen

Dagsskema

07:00 – Dit vækkeur ringer. Du har selv ansvaret for at komme op. Det kan være en god idé at bruge din telefon. Man kan på værelset aftale at stå op forskudt, så alle kan nå på badeværelset.

07:15 – Du skal stå på gangen uden foran værelse påklædt og klar til at sige godmorgen til morgentilsynet.

07:30 – Morgenaktivitet. Her skal du have frisk luft og få kroppen igang. En håndfuld elever hjælper med at dukse skolen, så den er klar til dagens undervisning.

07:50 – Lækker morgenmad serveres i Riddersalen. Der er mødepligt til morgenmaden.

08:25 – Første undervisningsperiode. Du kan se dagens og ugens program på den hvide væg. Her kan du også se hvilken gruppe du er med i, og hvor du skal være hvornår.

10:10 – Formiddagspause med frugt og hjemmebagte boller eller knækbrød.

10:25 – Anden undervisningsperiode. Du kan se dagens og ugens program på den hvide væg. Her kan du også se hvilken gruppe du er med i, og hvor du skal være hvornår.

12:05 – Frokostpause hvor der serveres lækkert varm mad i Riddersalen. Har du fødselsdag kan du måske få et madønske opfyldt, men så skal du sørge for at give køkkenet besked i god tid. Der er mødepligt til middagsmaden og der vil være forskellige beskeder fra skolens ansatte. Det er også her vi uddeler post.

12:45 – Tredje undervisningsperiode. Du kan se dagens og ugens program på den hvide væg. Her kan du også se hvilken gruppe du er med i, og hvor du skal være hvornår.

14:30 – Eftermiddagsblok. Om mandagen er der forstandertime efterfulgt af rengøring. Tirsdag, onsdag og torsdag er der valgfag. Selvom det er valgfag, er der selvfølgelig mødepligt.

18:00 – Aftensmaden serveres. Husk at der også er mødepligt til aftensmaden. Der er mulighed for elevbeskeder om fx fritidsaktiviteter og forsvundne sager.

Herefter er der hygge og forskellige aftenaktiviteter.

21:30 – Skal der være stille på gangene. Du har mulighed for at komme i seng, men du må også fortsætte dine aktiviteter på undervisningsgangen.

22:00 – Alle aktiviteter stopper og der ryddes op. Computere slukkes og afleveres i computersovesalen. Her skal den være senest 22:15.

22:30 – Her skal du være på dit værelse og så småt begynde at gøre klar til at komme i seng.

23:00 – Sov!! Zzzzz Zzzzzzzz Zzzz Zzzzz