Velkommen til Østerskov Efterskole

 

Du er nu på verdens fedeste rollespilsefterskole. Vi er pionerer indenfor vores felt, og vores unikke undervisningsmetode er under konstant udvikling. Vi håber, du får en god oplevelse her på Østerskov, og vi er glade for at se dig.

Spørgsmål?

Ved ankomsten får du tildelt en kontaktperson, der vil fungere som din guide under dit besøg. Du kan finde svar på en stor del af dine spørgsmål om skolens dagligdag på de opsatte infoskærme. Har du øvrige spørgsmål, kan din kontaktperson hjælpe, og hvis han/hun ikke er til stede, kan du altid henvende dig på kontoret ved indgangen eller spørge personalet.

Forplejning

Vi serverer tre hovedmåltider og to mellemmåltider hver dag. Mellemmåltiderne består typisk af brød og frugt, og der er høflig selvbetjening i Riddersalen. Du spiser sammen med eleverne til alle hovedmåltider. Det er vigtigt, at du møder op til tiden ved måltidernes start, og at du respekterer de anvisninger, der bliver givet angående portionsstørrelse og mængder pr. person. Din guide kan hjælpe dig med at anvise plads i Riddersalen.

Særligt for unge gæster

Du må ikke ryge, mens du er gæst på Østerskov. Som elev må du ikke medbringe eller indtage alkohol, mens du er på Østerskov.

Hvis du skal overnatte, vil din kontaktperson vise dig, hvor du skal sove. Han/hun kan også hjælpe dig med at finde lagner og sengetøj. Besøgende elever bliver indkvarteret på værelser med elever af samme køn.

Særligt for voksne gæster

Vær opmærksom på, at du har tavshedspligt om alle elev- og personalesager, som du kommer i kontakt med, mens du er på Østerskov. Har du spørgsmål om, hvad tavshedspligten omfatter og indebærer, kan du henvende dig til forstanderen.

Vær opmærksom på skolens rygepolitik. Du må kun indtage alkohol ved særlige lejligheder og aldrig foran elever eller i undervisningstiden.

Hvis du skal overnatte, vil din kontaktperson vise dig, hvor du skal sove. Han/hun kan også hjælpe dig med at finde lagner og sengetøj, hvis du ikke selv har medbragt det. Vi har ikke mange sovepladser til voksne gæster.