Skolen og folk omkring os

Ansatte

Ledelse

 Mads Arv Lunau
Mads Arv Lunau

Forstander

mads@osterskov.dk

Læs mere om Mads

Mads er uddannet cand.mag. i filosofi og informationsvidenskab. Da efterskolen startede tilføjede han en læreruddannelse med linjefag i matematik og historie. Siden 1980erne har han haft snuden i snart sagt alle grene af spilhobbyen. Han er dobbelt PBEM verdensmester i AHs Civilization, har den vildeste Magic samling, og tre guldpingviner fra Fastaval.

 Jakob Bavnshøj
Jakob Bavnshøj

Viceforstander

jakob@osterskov.dk

Læs mere om Jakob

Jakob kommer med en baggrund i det danske rollespilsmiljø hvor han har været mangeårig foreningsmand og arrangør af alverdens kongresser og lives. Er uddannet projektleder inden for IT og har tidligere arbejdet som slagter. Startede på Østerskov som køkkenleder, kom herefter i administrationen og er nu viceforstander. Læser i øjeblikket diplom i ledelse. Jakob spiller en del rollespil og brætspil og har efterhånden en anseelig samling.

Teknisk og administrativt

 Krista Kusk-Glavind
Krista Kusk-Glavind

Sekretær

krista@osterskov.dk

Læs mere om Krista

Krista er den man møder når man kommer ind ad døren eller ringer. Hun sætter smile, latter og positivt livssyn i højsæde og møder alle der hvor de er.
Privat har hun én mand, tre børn, to hunde og fritiden bliver brugt på familien, brætspil og børnegymnastik.

 Kenneth Juhl Hansen
Kenneth Juhl Hansen

Bygningsansvarlig og rygestopskonsulent

hansen@osterskov.dk

Læs mere om Kenneth

Kenneth er uddannet klejnsmed og har arbejdet med faget i 10 år før han blev pedel på Østerskov. Han har ca. 20 års erfaring med rollespil og computerspil. Han er far til 2 dejlige drenge og bruger sin fritid på sin familie og hvis muligt at spille computerspil med eleverne.

 Benny Jensen
Benny Jensen

Pedel

benny@osterskov.dk

Læs mere om Benny

Benny er oprindeligt uddannet tømre og har været ansat i flexjob siden 2008. Han kan godt lide at gå ude og ordne hæk, træer og blomster samt lave ting i træ.

 Katrin Nørgaard Andreasen
Katrin Nørgaard Andreasen

Husassistent

katrin@osterskov.dk

Læs mere om Katrin Nørgaard

 Laila Borup
Laila Borup

Rengøring

laila@osterskov.dk

Læs mere om Laila

Laila har været ansat i flexjob siden 2008. Hun passer på det indvendige af huset og sørger for der er rent og pænt, har elever med til praktisk arbejde og passer dem der er syge.
Fritiden bruger hun på familien, børnebørnene og pudslen i haven

 Mette Tinggaard
Mette Tinggaard

Køkkenleder

mette@osterskov.dk

Læs mere om Mette

Mette er uddannet økonoma i 1986. Har endvidere en merkonom uddannelse i ledelse og samarbejde og en efteruddannelse som LEAN manager. Hun brænder rigtig meget for oplysning og formidling. I fritiden hygger hun med lange cykelture og bestyrelses arbejde. Mor til 3 og hustru til 1.

 Maria Albrektsen
Maria Albrektsen

Ernæringsassistent

maria@osterskov.dk

Læs mere om Maria

Maria er uddannet Ernæringsassistent og har en del erfaring fra efterskolemiljøet. Fritiden bruges på familien med tre børn og en del konkurrenceridning.

 Kaja Johansen
Kaja Johansen

Køkkenhjælper

kaja@osterskov.dk

Læs mere om Kaja

Har taget køkkenkurser/+rengøring/hygiejne. Går stærkt ind for at samarbejde om at nå målet, for arbejdet køkken/skolen. Jeg interesserer mig meget for andre mennesker også unge. Fritid: er uddannet alternativ behandler.

 Simone Grøn
Simone Grøn

Ernæringsassistent elev

simone@osterskov.dk

Læs mere om Simone

Simone er under uddannelse til ernæringsassistent.

Pædagogisk

 Ansatte på Østerskov efterskole
Andreas Miller

Lærer: Engelsk skriftligt og Dansk 9. klasse

andreas@osterskov.dk

Læs mere om Andreas

Andreas startede på Østerskov august 2017.

 Helle Zinck
Helle Zinck

Barselsorlov

helle@osterskov.dk

Læs mere om Helle

Helle har spillet og arrangeret rollespil siden starten af 90’erne og er især bidt af de systemløse, oplevelses- og intrigebaserede live rollespil. Hun lider desuden af rejsefeber og har boet en stor del af hendes voksne år i England, USA og Tyskland. Helle tog sin uddannelse som dramalærer i London og elsker teater, skriveri, brætspil, stranden og kattevideoer.

 Henrik Kanstrup
Henrik Kanstrup-Smith

Lærer: Matematik 9. klasse, E-sport

henrik@osterskov.dk

Læs mere om Henrik

Henrik er den på skolen der gerne spiller Magic the Gathering og digitale spil. Henrik har spillet rollespil og Magic siden midt 90’erne. Commodore 64 var hans første computer og hans yndlingskonsol er Playstation. Henrik blev uddannet lærer på Skive Seminarium i 2008 i fagene Matematik, Musik, Sløjd, Billedkunst og blev samme år ansat på Østerskov Efterskole.

 Iris Sanders-Depcik
Iris Sanders-Depcik

Lærer: Tysk

iris@osterskov.dk

Læs mere om Iris

Oprindeligt uddannet som Jurist fra Köln i Tyskland senere hen erhvervsjurist i Danmark, har Iris skiftet spor til dansk og tysklærer i 2007. Siden 2008 er hun skolens tysklærer. Hendes fritid går med yoga og dans, som eleverne undervises i med stor passion og empati. Mor til 2½, gift med en tysker, tosproget hjem.

 Ivaljo Holm Jensen
Ivajlo Holm Jensen

Lærer: Dansk 10. klasse

ivajlo@osterskov.dk

Læs mere om Ivajlo

Ivajlo uddannet historiker fra SDU, og var før sin ansættelse på Østerskov meget aktiv i ungdomsskolen på Sydfyn, hvor han lavede rollespil for børn og unge. Ivajlo har to børn, og har kun den ene hobby at ligge på sin sofa og udtænke nye læringsspilkoncepter, når han da ikke lige skal til møde i Håndboldforenings ungdomsbestyrelse. I sin fritid driver han firmaet Lærelyst sammen med Jakob, der hjælper uddannelsesinstitutioner med at implementere spilbaseret undervisning.

 Jeppe Steensen
Jeppe Steensen

Lærer: Kristendomskundskab og Samfundsfag

jeppe@osterskov.dk

Læs mere om Jeppe

Jeppe er uddannet lærer på seminariet i Århus. Han er uddannet i linjefagene Dansk, Kristendomskundskab, Samfundsfag og Geografi. I hans fritid leger han både vampyr og varulv og er også aktiv bordrollespiller. Når kæresten ikke er hjemme, er han flittig Playstationspiller. Ydermere har han en farvestrålende fortid som børneskuespiller og slagterarbejder.

 Kaare Bæk Poulsen
Kaare Bæk Poulsen

Lærer: Idræt 10 klasse, Basis Matematik, Inklusionsaftaler

kaare@osterskov.dk

Læs mere om Kaare

Uddannet idræts- og engelsklærer siden 1999. Specialundervisningskonsulent og projektansvarlig ift. inklusion. Mangeårig rejseleder på Rebild Ungdomsskoles storby- og skirejser. Har tre døtre og én kone. Lufter labrador, fikser hus og kører sidelæns i veteranrally i Ford Sierra XR4x4 Cosworth ’87. ”Just because it’s smokin’ – doesn’t mean it’s broken!”

 Martin Hill
Martin Hill

Lærer: Engelsk mundtligt, Værksted

martin@osterskov.dk

Læs mere om Martin

Martin startede med at uddanne sig som håndværkslærer i træ/metal og skulptur på Seminariet for kunst og håndværk i Kerteminde, dernæst tog han en overbygning (og flere boglige fag) på Den fri Lærerskole i Ollerup. Linjefagene var Engelsk, Historie/samfundsfag, Biologi samt Dansk. Fritiden bruger han på sin altoverskyggende passion middelalder reenactment, som også kommer til udtryk i HEMA (historical european martial arts) træning.

 Morten Brøsted
Morten Brøsted

Lærer: Matematik 10. klasse

brosted@osterskov.dk

Læs mere om Morten

Morten har ud over sin meritlæreruddannelse en fortid som signalingeniør. Når han ikke leger med robotter, er han en flittig brætspildesigner og har skrevet en bog om helte og heltinder i det uendelige univers. Derudover er han Mokuroku Shoden i Katori Shinto Ryu, som groft sagt betyder han er god til at slås med samuraisværd. Den oprindelige far til fire. Morten modtog en brætspilsotto for bedste innovation på Fastaval 2016.

 Morten Tellefsen
Morten Tellefsen

Lærer: Klanen, Fladlandssagaen

morten@osterskov.dk

Læs mere om Morten

Morten er uddannet Multimediedesigner. Han har over 15 års erfaring med rollespil, og har arbejdet som alt fra ungdomsklubleder til festivalarrangør. Morten er i sin fritid stadig aktiv med at arrangere og deltage i rollespil, og derudover ivrig samler af LEGO. Mortens ferier består oftest af at optræde til historiske festivaller som soldat fra den amerikanske borgerkrig, musketer fra renæssancen eller ridder fra middelalderen.

 Pernille Rovsing
Pernille Rovsing

Lærer: Fysik/kemi 10. klasse, Idræt 9. klasse og Tillidsmand (FSL)

pernille@osterskov.dk

Læs mere om Pernille

Pernille er uddannet lærer på seminariet i Aalborg i 2007, med linjefagene fysik/kemi, idræt, historie og matematik. I sin fritid spillede hun tidligere fodbold, men i dag er støvlerne sat på hylden til fordel for langdistanceløb på rulleskøjter. Derudover er hun spejderleder i Aalborghus Gruppe.

 Vibe Esdahl-Schou
Vibe Esdahl-Schou

Lærer: Klanen, Støtte-kontakt elever og AMR

vibe@osterskov.dk

Læs mere om Vibe

Vibe er cand.mag. i middelalderarkæologi og nordisk mytologi og har en efteruddannelse indenfor kommunikation. Vibe regerer syværkstedet med hård, men retfærdig, hånd. I fritiden leger hun middelalder (reenactment), syr historiske dragter, forfatter tekster til div. websites(og til skrivebordsskuffen) og illustrerer faglitteratur.

 kreativ efterskole
Vitus Benzon

Lærer: Fysik/kemi, Naturfagsprøve 9. klasse, Biologi, Geografi

vitus@osterskov.dk

Læs mere om Vitus

Vitus startede på Østerskov august 2017.