Skolen og folk omkring os

Ambassadører

Ambassadører

Østerskov efterskole har indgået en samarbejdsaftale med en række fremtrædende personer med tilknytning til rollespilsmiljøet. Det er folk, der både repræsenterer miljøets forskellige dele bredt og dækker de forskellige aldersgrupper.

Ambassadørerne har tilbudt at sprede viden om og reklame for Østerskov Efterskole, der hvor de færdes.

Dette er en af de mange måder vi informerer om skolens tilbud på. De har desuden alle godkendt, at vi nævner dem på hjemmesiden og derved understreger, at de har valgt at anbefale skolen.

Nye ambassadører 2012

Daniel Benjamin Clausen, Koordinator og Stormester hos Eventyrridderne

Daniel Benjamin er professionel eventkoordinator, forfatter og rollespilsarrangør. Stifter af Rollespilsforeningen GERF, og har igennem en årrække lavet GERF kampagnen som er en af Danmarks største juniorrollespilskampagne. Til daligt er Daniel leder af Eventyrridderne, som er en orden som arrangerer rollespil, events og oplevelser for børn og unge.

Nye ambassadører 2011

Lars Nøhr Andresen, Redaktionschef for Kundemagasiner ved Benjamin Media.

Lars har gyldne pingviner på sin hylde fra en aktiv fortid som rollespilsforfatter, og han holder sig stadig toneangivende indenfor rollespilsmiljøet. Det at få øje på den gode historie og vide hvordan den skal formidles er blevet et levebrød for Lars.

Jesper Danker, Chief Operational Officer ved Bergsala Enigma Danmark A/S.

Har spillet alle de klassiske strategispil og står nu for at forsyne spilbutikker i hele norden med brætspil, kortspil og rollespil. Det at genkende det gode spil er blevet en levevej for Jesper.

Ambassadører

Jesper Ejsing

Jesper er tegner, illustrator og forfatter. Han har blandt andet udgivet Jarvis – Troldmandens Lærling og en række bøger om live rollespil. Jesper har også arbejdet for DR1s Troldspejlet.

 

Mette Finderup

Mette er foredragsholder og forfatter, blandt andet til Sisse og Simone bøgerne. Hun er en af de tre idéfolk bag TV2s julekalender Jul i Valhal. Mette har en perlerække af bordrollespilsscenarier bag sig. Mette har tidligere været redaktør for landets største bogklub for børn.

 

Ask Agger

Ask er leder af Zentropa Interactive og har enorm erfaring indenfor brug af rollespil til teambuilding, virksomhedsudvikling samt en række meget ambitiøse projekter. Ask er desuden en dreven scenarieforfatter og har udgivet rollespilssystemet VP.

 

Anna Balsgaard

Anna er bedst kendt som en autoritet indenfor rollespilskostumer og hendes online-kompendier citeres og linkes viden om. Anna driver desuden Balsgrotten syd for Hillerød, der forhandler kostume- og rollespilsudstyr.

 

Maria Bergmann

Maria er arrangør på Torden over Tortuga – tilbagevendende piratrollespil i Odense. Hun er desuden aktiv på den fynske livescene, blandt andet som næstformand i Solhverv.

 

Jonas Hedegaard

Jonas har været formand for LLR – Landsforeningen af Live Rollespillere, der nu hedder Bifrost. Landsforeningen gør et stort arbejde for at støtte alle rollespilsaktiviteter i Danmark og give rollespil et godt og repræsentativt talerør. Jonas har været med til at arrangere det alternative rollespil System Danmark projekt på Toftegårds Plads i oktober 2005.

 

Peter Benjamin Madsen

Peter har arbejdet med latexudstyr og andre effekter til live rollespil i mange år. Han ejer Jotunheim, der vil være kendt af næsten alle orker, elvere og goblins ved landets rollespilskampagner.

 

Merlin P. Mann

Merlin er forfatter og har skrevet en række bøger både for andre og i eget navn, senest Taynikma, der er en spændende kombination mellem bog og tegneserie. Han er en af de tre idéfolk bag TV2s julekalender Jul i Valhal. Fra dansk rollespils tidligste dage har Merlin markeret sig som scenarieforfatter og redaktør af tidsskriftet Tabu – senere Fønix.

 

Max Møller

Max arbejder videnskabeligt med rollespil på Learning Lab Denmark, der er en afdeling af DPU. Han har blandt andet været med i udviklingen af LLDs store nyskabende undervisningsmateriale Drabssag/Melved. Max var overdommer ved Otto-uddelingen 2006.

 

Søren Parbæk

Søren sidder i bestyrelsen for Rollespilsfonden, der arbejder for at skabe et økonomisk grundlag til at støtte arbejdet indenfor live rollespil med. Han arbejder desuden på nordisk plan. Søren har været afgørende indenfor opbygningen af rollespil i Nordjylland.

 

Claus Raasted

Claus er en central person indenfor junior rollespil og ungdomsskolerollespil i Storkøbenhavn. Claus har udgivet bøger til brug i live rollespil, både for øvede og begyndere. Claus er måske bedst kendt som målmand på FC Zulu.

 

Morten Tellefsen

Morten arrangerede Khypris IV i sommeren 2005 og er aktiv i bestyrelsen for Einherjerne. Han arbejder med at støtte nystartede rollespilsgrupper og er engageret i at skabe rollespil på tværs af de nordiske lande.

Da Morten pt er ansat på Østerskov er han teknisk set ikke længere ambassadør, men har fundet en mere direkte måde at støtte skolen på.

 

Mette holder forfatterworkshop

Mette holder forfatterworkshop

Søren sidder også i bestyrelsen for Østerskov Efterskoles skolekreds.

Søren sidder også i bestyrelsen for Østerskov Efterskoles skolekreds.

Daniel på besøg på skolen under Fastaval.

Daniel på besøg på skolen under Fastaval.

Claus har været med på indkøb. Det er Claus længst til højre!

Claus har været med på indkøb. Det er Claus længst til højre!

Jesper Ejsing holder kursus for eleverne.

Jesper Ejsing holder kursus for eleverne.