Esport Gold

E-atlet

Hvis du vil kæmpe for at du og dit hold bliver de bedste indenfor ESport, så er Østerskov efterskole noget for dig

Games

E-atlet

På Østerskov Efterskole lærer du at holde fokus, presse dig selv til det yderste og ikke mindst til at få struktur på dit liv som gamer. Vi vil højne dit niveau, så når du træder ud fra efterskolen vil have fået redskaber igennem undervisningen, som du kan bruge resten af dit liv i alle aspekter. 

bg grafik

OPBYGNINGEN AF TITLER

Esport Copper
0-1 GENNEMFØRTE MODULER
Esport Bronze
2 GENNEMFØRTE MODULER
Esport Silver
3 GENNEMFØRTE MODULER
Esport Gold
4 GENNEMFØRTE MODULER
bg grafik

MODULER

Fordeling af moduler på de fire perioder samt angivelse af hvilke titler de kan udløse, hvilke undervisere der er på, hvad de indeholder og hvor mange der kan være på holdet.

Jeditræning
E-sport 1.0 Talentudvikling
E-sport 2.0 Talentudvikling
E-sport 3.0 Holdet sættes
E-sport 4.0 Turneringer

Jeditræning

Undervisere: (EH/SA)

Titler: E-atlet, Survivalist

Du har sat dine mål, og ved, at et skarpt hoved styrkes af en krop i balance. I Jeditræning udfordrer du dig selv med fysisk træning, mindfulness og kampsport. Du kommer til at opleve, at du kan mere, end du tror, mens du lærer nye færdigheder og styrker i dig selv.

Max antal elever: 20

Esport Silver

Praktisk om valgfagene

Alle valgfag ligger samtidig på tirsdage fra 14.30 til 17.00 og strækker sig over 7 til 9 uger. Hvert valgfag har et samlet timetal på 30 timer.

Der er 6 valgfag i gang på samme tid hver tirsdag i 7-9 uger. Efter 7-9 uger starter 6 nye valgfag, som afvikles i 7-9 uger hver tirsdag i samme tidsrum.

Nogle valgfag har et minimum og/eller maximum deltagerantal for at kunne afvikles. –og bare rolig; der er flere af valgfagene, som ikke har deltagerbegrænsning, så vi er sikre på, at alle elever har mulighed for et valgfag i hvert modul.

Hvordan sammensætter jeg mine valgfag?

Du kan nå op til fire valgfagsmoduler –altså ét modul pr. kvartal. Du skal have min. 2 moduler inden for den samme titel i løbet af skoleåret. Til de sidste to moduler er der frit valg inden for alle 6 titler.

 

Alle udløser en sej titel, alt efter om du har taget 2, 3 eller 4 moduler. Det er også muligt at få to titler, hvis du tager 2 moduler inden for 2 titler. Når du modtager din titel, får du et bevis. Her står din titel og valgfagskombination, og at du har vist en god adfærd i spil, rollespil og andre aktive situationer.

Character sheet

Gennem året skaber og udfylder du dit eget “character sheet” med de nye færdigheder og evner, du tilegner dig i dine valgfagsmoduler og i de mange fritidsklubber. Det ark følger dig gennem hele Østerskovtiden, og du opdaterer det efterhånden, som du udvikler dig og får nye færdigheder.

 

Dit character sheets hænger på de nye opslagstavler mellem værelserne som en præsentation af beboerne.

Moduler afsluttes med fordybelsesdag

Den sidste uge af et valgfagsmodul afsluttes med en hel fordybelsesdag, hvor valgfagsholdene kan lave et produkt færdigt, tage på ekskursion, holde en turnering, lave en udstilling osv. Fordybelsesdagene ligger oftest på en fredag.

Valgfagsansvarlige og bemanding

Der er en tovholder og ofte én eller flere hjælpelærere afhængig af holdets størrelse og aktivitetens karakter.