Arrangementer

Arrangementer

Oplev Østerskov Efterskole

Østerskov Efterskole er en aktiv skole, hvor elever lærer og gamle elever ofte laver arrangementer på og udenfor skolen. Derfor er der tit mulighed for at opleve Østerskov Efterskole på nærmest hold. Her på siden, kan du se, hvornår du næste gang kan opleve Østerskov Efterskole

Prøv en uges skriveskole med Mette Finderup

Har du en drøm om at blive bedre til at skrive? Måske håber du ligefrem at blive forfatter en dag? Kunne du tænke dig at vinde en uge med en af landets populære forfattere, der vil øse ud af alt det, hun ved om sit fag? Har du lyst til at møde andre skrivenørder og måske få helt nye venner oven i hatten?

Læs mere her

Så læs mere om, skrive ugen her.

Læs mere om Mette Finderup her.

Østerskov Akademiet

I skolernes ferier afholder vi Østerskov Akademiet. Det er fem dage med et hav af forskellige aktiviteter. Undervisere og tidligere elever kommer og afholder rollespil, brætspil, figurspil og meget mere. Det er for alle i 7. til 10. kl.

 

Læs mere og tilmeld dig næste akademi her.

Få nyheder op updates på akademiets Facebookside her.

 

Datoer 2016/17:

  • Efterårsferien 17.-21. oktober – Tema: Superhelte
  • Vinterferien 13-17. februar – Tema: Spioner
  • Sommerferien 26-30. juni – Tema: Eventyr

Fladlandssagaen

Østerskov Efterskoles egen liverollespilskampagne. Sat i det fantastiske rige Fladlandet. Fyldt med magi og mystiske væsner er Fladlandssagaen noget for alle unge, der vil prøve en liverollespils- kampagne af. Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding.

Har du spørgsmål kan du skrive til: frederikke@fladlandssagaen.dk

Læs mere på Fladlandssagaens Facebookside her.

Eventgruppen - Få besøg af eller besøg skolen

Er du en klasselærer, som godt kunne tænke dig, at dine elever besøgte Østerskov Efterskole, har du et ungdomsskolehold, som gerne vil høre mere om skolen. Driver du en rollespilsforening der godt kunne bruge en håndfuld NPC’er til din kampagne, har I en byfest, eller begivenhed på skolen, eller ungdomsfestival, hvor en gruppe unge efterskoleelever kunne komme og lave rollespils aktiviteter. Så kontakt skolen og hør om vores nyoprettede eventgruppe ikke kan være til hjælp for jer.

Skriv til simon@osterskov.dk hvis du vil vide mere.

Åben Onsdag

Åben Onsdag er hyggelig aften, hvor der bliver spillet rollespil, brætspil, kortspil, figurspil og fortalt historier. Her kan man også få en god introduktion til rollespil, eller hjælp til at lave en rolle til vores månedlige fantasyrollespil Fladlandssagaen.

  • Hvor og hvornår: Udvalgte onsdage, på Østerskov Efterskole. Læs mere her!
  • Tilmelding og pris: Gratis, kræver ikke tilmelding.
  • Hvem: Åben Onsdag er for alle.